Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Mitä naisena oleminen merkitsee minulle?

Hyvää kansainvälistä naistenpäivää rakkaat lukijat. Oli ihanaa herätä tähän päivään naisena ja muistaa olevansa etuoikeutettu ja onnekas. Kiitollisuus on asia jota kannattaa muistaa joka päivä. Vaikka viimeaikoina on tuntunut siltä, ettei mikään ole hyvin niin silti pohjimmiltani tiedän olevani etuoikeutettu. Olen kiitollinen, että saan olla nainen ja saan elää vapaata elämää. Olen itse vastuussa päätöksistäni ja teoistani.  

Saan olla sellainen kuin olen

Olemisen vapaus on ihanaa ja tärkeää elämässä. Kun  oivaltaa, että voi olla tilanteessa kuin tilanteessa oma itsensä on vapauttavaa. Muita ei tarvitse miellyttää, mutta muita tarvitsee aina kunnioittaa. Olen oman itseni johtaja ja saan luoda päämääriä mitä kohti etenen omaa tahtiani. Suomessa naisen asema on edistyksellinen ja tasa-arvoisuus on edellä monia muita maita.  Suomi oli maailman ensimmäinen maa, joka myönsi naisille  poliittiset oikeudet. Meillä on käytettävissä täysi panos maamme kehittämiseen sekä naisten, että miesten osalta. Me olemme etuoikeutettuja olemaan esimerkki myös muille maille.

Tunnen elän ja hengitän

Liitän tunteellisuuden naiseuteeni vahvasti. Elän, tunnen ja hengitän voimakkaasti. Olen hyvin tunteellinen ja tunteet tekevät elämästä elämän makuista. Naiseuteeni kuuluu herkkyys mitä täydentää parhaimmillaan toisen ihmisen voima ja vahvuus. Nautin täysillä uusista  kokemuksista koko kehon  ja sielun voimin. Uudet elämykset ja harrastukset tekevät elämästä jännittävää. Olen utelias elämää kohtaan, kaikki voi olla mahdollista. Haaveille voi antaa kaikkensa ja uskoa niihin.

Kauneuden ihana keveys

Naisena oleminen merkitsee minulle myös kauneutta. Laittautuminen ja kaunistautuminen on ihanaa. Nautin korostaa erilaisissa tilanteissa naisellisuutta, meikata, laittaa hiuksia ja korostaa parhaita puolia. Pieni turhamaisuus tuo elämään keveyttä ja nautintoa sopivissa määrin. Kauniit vaatteet, korut ja asusteet ovat kuuluneet aina naiseuden hyviin puoliin. Tyyliä voi vaihtaa aina ja taivas on vain rajana.

Mahdollisuus olla äiti

Liitän naiseuden vahvasti äitiyteen. Äitiys on usein naiseuden tärkeimpiä rooleja. Mahdollisuus saada synnyttää lapsi maailmaan on maailman kauneinta ja ihmeellisintä. Edustan pehmeitä arvoja ja oma perhe on yksi suurimmista haaveistani. Äitiys merkitsee sitä, että elämällä on tarkoitus koko lopun elämän ajan. Se merkitsee suurinta rakkautta koko maailmassa.

 

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

 

2 kommenttia

  1. Dunia Toropainen kirjoitti:

    Aivan ihanaa naistenpäivää! Kaunis teksti naiseudesta, kiitos. <3

    https://duniatoropainen.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *