Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Tough Viking – tulipahan rämmittyä

Tiistaina vietin lepopäivää salista ja tein jotain hyvin poikkeavaa. Sain kutsun pari viikkoa sitten blogin kautta Santahaminan sotilasalueelle testaamaan sotilasesterataa. Yllytyshullu kun olen niin pakkohan se oli lähteä mukaan.

image

TOUGH VIKING jota varten esteradalla voi harjoitella on siis suurin Pohjoismaissa järjestettävä esteratakilpailu. ” Se koostuu rankoista, märistä ja haastavista kilometreistä sekä brutaaleista esteistä, jotka haastavat kilpailijat äärimmilleen. Esteet koostuvat mm. vedestä, jäästä, sähköstä, piikkilangasta, mudasta, monkey bareista ja amerikkalaisista jalkapalloilijoista. Voit osallistua yksilönä, parina tai joukkueena! Yleisölle on tarjolla katsottavaa koko päiväksi.”

Tsekkaa: TOUGH VIKING ja ilmoittaudu ihmeessä mukaan, jos elämä tuntuu tylsälle eikä tavoitteita ole.

image

Santahaminaan ei pääse treenaamaan itsenäisesti eikä ilman Puolustusvoimien lupaa. Onneksi Helsingissä, Kivikon liikuntapuistossa on kuitenkin avoin esterata, jota voi käyttää harjoitteluun vapaasti. Kivikon esterata ei ole virallinen sotilasesterata, mutta se antaa hyvän kuvan sotilasesteratatreenistä sekä sen kokonaisvaltaisuudesta.

image

image

Treeniin kannattaa varata pitkähihainen paita ja housut, meinaan ruhjeita tulee helposti. Hommassa löytää varmasti uusia lihaksia ja tulee haastettua itsensä uudella tavalla. Huhuh, kyllä hurjaa hommaa ensikertalaiselle. Tässä tuli myös konkreettisesti esille että vähän kärsin korkeanpaikankammosta.

image

Onko pakko hypätä?

Onko pakko hypätä?

image

Selvisin hengissä ja olen onnellinen siitä. Ei ihan mun juttu, mutta kokeilemisen arvoinen. Ehkä ensi kesänä uudestaan, kun tietää mitä odottaa. Niinkuin tuolla todettiin niin ihan takakyykky ja hauiskääntö ei riitä jos meinaa radan selvittää hyvällä ajalla. Kestävyyttä, ketteryyttä, rohkeutta ja voimaakin tarvitaan. Kiitos vielä järjestäjille tästä hienosta kokemuksesta ja tsemppauksesta.

Nyt olen matkalla ihanaan Jyväskylään ralleihin 🙂 Joten hyvää viikonloppua kaikille <3

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

 

2 kommenttia

  1. Heli kirjoitti:

    Huh, huh…kovaa toimintaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *