Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kesän hauskin harrastus – Suppaus

Tiistai iltana sain huipputilaisuuden lähteä suppaamaan.  Erimover ja Monna kutsuivat meidät koolle ja lähdimme matkaan Hietsun rannasta pikku alkujumpan jälkeen.

image

Tytöt lämppää 🙂

image

Tälläisilla edettiin.

Päästiin kuin päästiinkin kaikki laudoille ja seisomaan. Käykäähän muuten tsekkaamassa myös Summer SUP facebookista 🙂

Lauta on suhteellisen vakaa eikä siltä yleensä putoa veteen. Pari pulahdusta tapahtui tällä reissulla, mutta ihme kyllä itse pysyin laudan päällä. Mahdollisuus tippumiseen on olemassa, jos menetät tasapainon. Kantsii siis varmuuden vuoksi ottaa vaihtovaatteet mukaan. Melominen kannattaa aloittaa polviltaan, ja nousta siitä pikkuhiljaa seisomaan.

image

image

Kierrettiin Uunisaari  ja välillä vähän jumpattiin. Yhteensä meillä kesti reissussa noin 1,5h. Meille sattui ihana ilta aurinko, vaikka päivä oli muuten hiukan epävakaa. Suppaamaan olisi kiva lähteä joskus oikein helteisellä säällä, niin että laudalle voisi välillä pötkähtää bikinit päällä ottamaan aurinkoa. Tosiaan lautaan tottuminen kestää hetken ja uskon että seuraavalla kerralla voisi jo nautiskella erilailla ilman että joutuu tarraamaan paniikin omaisesti varpailla lautaan, niin että kramppi on lähellä 😀

image

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

2 kommenttia

  1. Monna kirjoitti:

    Super kivaa kun olit mukana! 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *