Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Voiko syömishäiriöstä toipua?

Istuttiin Kipan kanssa alas ja juteltiin syömishäiriöistä hänen Nainen ratissa- podcastissaan.  Työskentelen sairaanhoitajana syömishäiriöisten parissa ja tunnen tekeväni äärimmäisen tärkeää työtä. Syömishäiriöt ovat vakavia sairauksia jotka voivat pahimmassa tapauksessa johtaa kuolemaan. Syömishäiriö ei näy läheskään aina päällepäin. Avun hakeminen kannattaa, koska syömishäiriöstä voi parantua. Tilanteeseen puuttuminen  varhain on syömishäiriöiden hoidossa tärkeää. Älä epäröi hakea apua, jos suhteesi ruokaan tuntuu ongelmalliselta.

Pidemmittä puheitta linkitän teille jakson. Kuunnelkaa ja kertokaa mielipiteitänne. Henkilökohtaisesti koen, että niin paljon jäi sanomatta.  Jotenkin taisin jännittää mikkiä, lol. Aika oli kuitenkin rajallinen ja pääasia on, että saatiin tärkeää sanomaa tuotua esille.  Linkki jaksoon alla:

Voiko syömishäiriöstä toipua? Miten?

 

 

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.