Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Pitäisikö alkaa elää kuin ihmiset…

Kiirettä on pitänyt. Olen käyttänyt aikani oleellisiin asioihin, kuten  opiskeluun, töihin ja ihmissuhteisiin, urheiluun ja kaikkien näiden yhdistämiseen stressittä. Olen mielestäni onnistunut suhteellisen hyvin.

a46c7080-084f-4934-8cae-3fb3f19d6919

Olen alkanut tavallaan vähän vihaamaan somea ja kaikkea siihen liittyvää. Kyllä itsekkin sinnetänne jotain postailen, mutta olen reilusti vähentånyt esimerkiksi facebookin käyttöä. Jotenkin on surullista, miten jotkut ihmiset oikeasti elävät virtuaalitodellisuudessa keskustellen kuvien kanssa samalla maaten sohvalla päivät pitkät. Olen myös kaikella sillä hössötyksellä olevan vähän stressaavia vaikutuksia. Oikea elämä on huomattavasti mukavampaa sekä tuntuukin jossain.

17e3913b-7a4b-4c06-93db-ebbac49cf0be

Olen viimeaikoina jumpannut vaan menemään koska sain loppuvuodesta parin kuukauden lahjakortin Esprort Bristoliin ja otin se käyttöön tammikuun lopussa joten näin hyvänä syynä aloittaa vähän erillaisen treenijakson. Olen jumpannut ja joogannut lähes päivittän, vaikka kyllä joukkoon jokunen salitreenikin mahtuu. Olen tullut siihen tulokseen että ilman varsinaista kisa tavoitetta, mulla on tähän makuun ihan sopivasti lihasta. Pieni kiristyminen ja naisellisuus  ennemminkin ennen ensi kesää on se juttu ja se että treenaamisesta tulee hyvä olo. Inhoan nykyään tuossakin asiassa kaikkea vouhotusta, en jaksa sitä että koko elämä pyörii kropan ympärillä. Jos homma alkaa mennä liikaa siihen suuntaan, otan mieluusti etäisyyttä.

Ollaan varattu Mr. Bigin  kanssa Kroatian reissu toukokuun loppuun, joten siinä pientä porkkanaa.

2_2

LOVE & PEACE

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *