Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Laskut järjestyksessä – Elämä kunnossa

Kaupallinen yhteistyö: Clark.fi

Clark on uusi laskujen hallita työkalu, joka helpottaa omaa talouden hallintaa. Elämässä kaikki vaikuttaa kaikkeen, jokainen asia on jollain tavalla synkassa toisiinsa. Väistämättä esimerkiksi ylivoimaisen rasittava työ vaikuttaa perheen kanssa jaksamiseen ja sekava talouden hallinta vaikuttaa ihmissuhteisiin ja sosiaaliseen elämään.  Tätä kautta asiat voivat vaikuttaa itsestä huolehtimiseen, ihan ravinnosta ja liikunnasta lähtien. Pahimmillaan ne voivat aiheuttaa masentuneisuutta ja sairautta. Jos tili on jatkuvasti miinuksella aiheuttaa se stressiä, eihän silloin oikein voi tehdä mitään mikä vaatii rahaa. Valitettavasti nykyään melkein kaikki vaatii. Hyvällä talouden hallinnalla voit saada rahat myös riittämään paremmin. Huomaan itse, että voin kaikista parhaiten kun elämässä on asiat järjestyksessä. Olen melko järjestelmällinen ihminen ja tykkään tietynlaisesta hallinnan tunteesta. Kun puhutaan hyvinvoinnista, jätetään taloudellinen hyvinvointi usein kokonaan pois laskuissa. Todellisuudessa tuo on kuitenkin merkittävä osa-alue tämän päivän maailmassa.

Sotkuinen talouden hallinta näkyy hyvinvoinnissa varmasti jollain tapaa, tiedostaa sitä tai ei. Se painaa taustalla ja vaikuttaa mieleen väistämättä, siksi se kannattaa hoitaa kuntoon. Huomaan, että mitä vanhemmaksi tulen sitä kiinnostuneempi olen taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Talouden hallinta on kaikista helpointa kun tarkkaan tietää omat menot ja tulot, pitää laskut järjestyksessä ja ajan tasalla. Näitä asioita helpottamaan on onneksi nykyään lukuisia työkaluja.

Laskujen hallinta saattaa joskus tuntua stressaavalta

Muistan ajan kun olin yrittäjä. Laskuja oli kokonainen mappi ja laskujen maksu oli päivittäistä. Tuolloin laskujen mapissa pitäminen oli ainut tapa pitää kaikki laskut järjestyksessä päivämäärän mukaan. Tämän kaltainen Clark-työkalu olisi ollut tuohon aikaan ihan mahtava helpotus.  Nykyään elämäni on laskujen suhteen helpompaa. Montaakaan laskua ei tule kuukaudessa ja noita muutamia laskuja on huomattavasti helpompi hallita. Silti paperiset laskut tuntuvat vanhanaikaisille, koska kaikki toimii nykyään mobiilissa. Paperittomuus myös säästää luontoa ja tilaa kotona. Nykyään olen ikäänkuin tottunut siihen, että missä tahansa voi hoitaa asioita, tähän lasku asiaan on onneksi tullut helpotus. Enää ei tarvitse mennä kotiin availemaan kirjekuoria, istua koneelle ja alkaa näpyttelemään pitkiä viitenumeroita ja tilinumeroita. Voit hoitaa laskut missä tahansa reissun päällä pelkällä puhelimella tai halutessasi koneella. Clark toimii mutkattomasti mobiilissa ja koneella.  Tämä helpottaa elämää kummasti jos on usein poissa kotoa. Esimerkiksi kuukauden Tansanian reissuni aikana pystyin olemaan perillä omista laskuistani, eikä tarvinnut pelätä mitä erääntyviä laskuja odottaa kotona.

Clark mahdollistaa tämän kaiken

Vaikka laskuja tulee noin viisi kuukaudessa voivat paperiset laskut aina hukkua johonkin laatikon syövereihin, joista niitä joutuu etsimään ja käyttämään siihen aikaa. Tätä ongelmaa ei enää ole  koska voit säilyttää kaikki laskusi puhelimessasi.  Clarkin sovelluksen saat ladattua helposti App Storesta tai Google Play -kaupasta. Lisäksi pystyt dokumenttien hallinnan avulla tallentamaan Clarkkiin kuvia takuukuiteista ja muista tärkeistä papereista, jotka pitää säilyttää. Itse en pidä paperin säilyttämisestä ollenkaan, joten Clark helpottaa myös sitä. Clark toimii käytännössä niin, että lataat pankkikorttisi tiedot palveluun ja maksat laskut suoraan tililtäsi. Kun kuulin palvelusta niin mietin ensimmäisenä, että miten ihmeessä laskut sitten oikein tulevat Clarkkiin? Tämä onnistuu, koska Clark on tehnyt sopimuksen 80 000 eri  yrityksen kanssa.  He voivat ohjata laskut suoraan Clarkkiin. Laskun voit tilata mobiilisovellukseen vain painamalla yhtä nappia. Jos sinulle herää kysymyksiä, voit katsoa myös usein kysytyt kysymykset TÄÄLTÄ.

Jos haluat elämääsi järjestystä ja helpotusta talouden hallintaan, lataa ihmeessä Clark ja pidä taloutesi kunnossa. Jos laskusi ovat kaaoksessa, tämä palvelu voi olla hyvä motivaattori muutokseen. Palvelu säästää aikaa ja rahaa, joten sinulla on aikaa miettiä muita mukavia asioita. Lisäksi se voi selkeydellään helpottaa stressiä ja sitä kautta parantaa suoraan elämänlaatuasi.

Clarkista saat kaiken hyvän lisäksi bonusta

Mahtava juttu Clarkissa on myös, että saat bonusta maksetuista laskuista. Saat 0,3 % bonusta palvelussa maksetuista laskuista, tienaat siis laskuja maksamalla. Clarkilla on myös suuri määrä yhteistyökumppaneita joiden verkkokaupoista saat bonusta jopa yli 10%.

Suosittelemalla Clarkia kavereillesi voit myös tienata rahaa. Jakamalla suosittelukoodiasi muille, Clark maksaa sinulle jokaisesta suosittelusi kautta tulleesta uudesta käyttäjästä 5 euron bonuksen. Joka kymmenennestä suosittelusta maksetaan vielä 10 euron lisäbonus. Eli kymmenestä onnistuneesta suosittelusta olet tienannut 60€. Kannattaa ehdottomasti osallistua myös kilpailuun jossa voit voittaa rahaa laskuihin kokonaiset 1000€. 

Clark maksaa yhden onnekkaan laskuja 1000 euron edestä! Koita onneasi rekisteröitymällä palveluun koodilla TONNI. Voit ladata sovelluksen AppStoresta tai Google Play-kaupasta tai rekisteröityä Clarkin verkkosivuilla.

Kilpailun säännöt:

Kilpailun järjestää ClarkApps Oy

Kilpailuun osallistuvat kaikki kilpailuaikana koodilla TONNI rekisteröityneet

Kilpailuaika 20.5.2019 – 20.8.2019

Arvonta suoritetaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken viimeistään 22.8.2019

Voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon lunastamisesta henkilökohtaisesti sähköpostilla viimeistään 23.8.2019

Lue myös:

kaikki lähtee itsensä hyväksymisestä

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Clark.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.