Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Woman in red by Mr. CoolPool

Kävin perjantaina kuvattavana Turussa maailmalla mainetta niittäneen Petri Kuosmasen kameran edessä.

Suomalainen julkkisvalokuvaaja Petri Kuosmanen, AKA Mr. Coolpool, on kuvannut vuosien ajan paljon matskua muunmuassa Pariisin muotiviikoilta ja viettääkin Pariisissa suuren osan vuodesta.

Esimerkiksi Salma Hayekkia, Kim Kardishiania  ja Kanye Westiä kuvanneen Petrin kuvia voit ihastella parhaiten hänen Instagramistaantäältä ja myös muualta mediasta kuten täältä.

Kuvattavana oleminen oli erittäin helppoa ja luontevaa rennon kuvaajan ansiosta ja saatiinkin lyhyessä ajassa monta hyvin erilaista teemaa ikuistettua. Huomaan että vaikka en kovinkaan paljon jännitä kuvattavana olemista niin ensimmäisen vartin sitä ikäänkuin lämmittelee ja sen jälkeen kasvot ja kroppa alkavat rentoutua joka näkyy myös kuvissa.

Kun fiilis on rentoutunut kuvattava on hyvä ja helppo olla ja kuvat onnistuvat paremmin, yleensä mitä vähemmän yrittää sen parempia kuvista tulee. Tässä ensimmäisessä kattauksessa esiinnyn yksinkertaisessa punaisessa mekossa ja jatkoa on luvassa. Toivon että pystyn näillä ja tulevilla kuvilla välittämään positiivista kehonkuvaa erilaisille naisille. Jokainen voi halutessaan olla oman elämänsä huippumalli.

 Stay tuned.

”To be successful, you have to be unique.
So different, that if people want what you have, they have to come to you to
get it”

– Walt Disney –

Edellinen juttu: Miten olen saavuttanut hyvän itsetunnon

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *