Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Kauneimmat puhelimen kuoret ja asusteet + postaus sisältää alekoodin

Kaupallinen yhteistyö: Ideal of Sweden
*Sisältää mainoslinkkejä

*iDeal Of Sweden on ruotsalainen verkkokauppa, jonka valikoimasta löydät tyylikkäät ja ajanmukaiset puhelimen kuoret, suojakotelot ja kotelot läppärille, passille ja niin edelleen. Jokainen tuote on suunniteltu Ruotsissa ja ne edustavat korkeatasoista laatua ja suunnittelua parhaimmillaan. Joka kerta kun saan kyseiseltä firmalta paketin ihastun. Viimeisin on upea juomapullo. Visuaalisena ihmisenä tykkään siitä, että ihan käyttöesineet ovat käytännöllisyyden lisäksi myös kauniita.

Ideal of Sweden

Kuoret *TÄÄLTÄ / Pullo *TÄÄLTÄ

Kaikki tuotteet ovat saaneet inspiraationsa kansainvälisten trendien ja muotien mukaan. *iDeal Of Swedenin suojakuoret ovat sekä tyylikkäitä asusteita ja oman tyylisi ilmentymiä, kuin myös käytännöllisiä. Kauneimpia alan tuotteita mitä olen koskaan nähnyt.

”Olemme kehittäneet toisiinsa yhteensopivien tuotteiden ekosysteemin. Kutsumme tätä nimellä ”Accessories of Attraction” – sen avulla voit luoda oman lookisi sekoittamalla ja yhdistämällä yhteensopivia kuoria ja lompakkokuoria, latauskaapeleita ja varavirtalähteitä. Katso laaja puhelintarvikevalikoimamme ja löydä yhdistelmä, joka sopii omaan tyyliisi.

Laatu, muotoilu ja käytännöllisyys pääperiaatteinamme teemme tuotteemme huolella valituista materiaaleista. Suunnittelemme tuotteemme itse muotimessuilta ja catwalkeilta haetun inspiraation siivittämänä – samalla jatkuvasti kehittäen innovatiivisia ja toimivia ratkaisuja. iDeal of Sweden syntyi innovaatiosta ja uteliaisuudesta, ja se on edelleen suurin vahvuutemme. Meidän mielestämme mikään ei ole koskaan valmis, vaan kaikkea voidaan aina parantaa.”

– Ideal of Sweden

Koodilla ”tyttosinaoletvahvaofficial15 saat kaikista” *ideal of sweden tuotteista -15% alennusta.
Koodi on voimassa koko toukokuun.

Sivustolla myös muita reiluja alennuksia joihin saat koodilla -15% lisää alennusta

Lue myös:

Kannustetaan toisiamme ja tehdään maailmasta parempi paikka

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Ideal of Sweden

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *