Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Älä laihduta -päivä

Syömishäiriöliitto-SYLI ry jäsenyhdistyksineen viettää Älä laihduta -päivää tänään.

Laihduttamisen kierre on pahimmillaan aivan kamala ja tuhoava, en toivo että kukaan ihminen joutuisi elämään koko elämänsä niin että tarkkailee jokaista suupalaansa ja tuntee huonoa omatuntoa jatkuvasti kurveistaan. Joskus laihduttaminen vie ilon elämästä ja aivan kaikesta. Tämä päivä  viestittää, että ihminen voi elää terveellisesti ja olla terve koosta riippumatta.

”Kansainvälisen Älä laihduta -päivän tarkoituksena on herätellä ihmisiä kyseenalaistamaan laihduttamiseen ja painoon liittyviä päähänpinttymiä ja pakkomielteitä. Toivomme, että edes yhtenä päivänä vuodessa jokainen voi ja saa hyväksyä kehonsa sellaisena kuin se on.”

Syömishäiriöliitto.

Olen oivaltanut tämän asian ja ymmärtänyt että kehoa ei kannata pakottaa mihinkään tiettyyn muottiin, hyvinvointi lähtee muualta kuin siitä mikä vaakalukema on. Olen konkreettisesti kokenut sen ettei pieni rasvaprosentti poista ongelmia, eikä toisinpäin. Hyvinvointi ja itsensä hyväksyminen lähtee sisältä.

Moni luulee että onni koostuu hoikkuudesta ja ajatellaan että ”sitkun” minä olen hoikempi alan elämään. Tiedättekö mitä? Sitä elämää kannattaa alkaa elämään ihan samantien, koska mikään sisälläsi ei loppujen lopuksi muutu. Kannattaa suhtautua omaan kehoon rakkaudella ja kunnioittaen oli se sitten minkä kokoinen tai muotoinen tahansa. Se miten olet ja kannat itsesi tekee sinusta kiinnostavan, sekä ihmisessä on niin paljon muutakuin se ulkonäkö.

Kuvasimme eilen materiaalia, myöhemmin kesällä ilmestyvään Kauneus ja terveys lehteen *Biancaneven vaatteissa.

Ihanat *Vartaloa imartelevat kevyesti kiiltävät legginsit,

 *Naisellinen painijanselkäinen treenitoppi Sand Opulento -printillä,

ja *Pitkät ja lämpimät merinovillaiset Biancaneve-säärystimet löydät linkeistä.

Huomaan että nykyään minun on helppo olla kuvissa, oli kokoni mikä tahansa. Tämä johtuu juurikin siitä sisäisestä hyväksymisestä, ja itsetuntemuksesta. Ei kannata odottaa päivää milloin voit sädehtiä, vaan kannattaa aloittaa se nyt. Kantakaamme itsemme ylpeydellä ja nauttikaamme naiseudesta, ilman laihduttamisen tuomaa jatkuvaa painetta.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

snapchat: vahvatytto

Edellinen juttu: Mistä kaikesta olen kiitollinen

 

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.