Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Vuoden tykätyimmät kuvat – Best nine 2019

Uskomatonta miten nopeasti yksi kokonainen vuosi on taas vierähtänyt. Nyt sitten mietitään mitä vuoden aikana onkaan tullut tehtyä. Bloggaajat julkaisevat perinteisesti yhdeksän tykätyintä kuvaa Instagramista ja niin teen minäkin. Instagram on tällä hetkellä kaikista aktiivisin someni vaikka blogi on edelleenkin kattavin.  Olenkin saanut Instagramiin mukavasti satoja seuraajia mukaan matkaan vuoden aikana. Kiitos teille kaikille seuraajille ja lukijoille, jotka jaatte tätä ikimuistoista elämän matkaa kanssani. Iloitsen teistä jokaisesta.

Tässä vuoden 2019 tykätyimmät kuvat ja tarinat niiden takana

Best nine 2019

Sinä pystyt – Best nine nro. 1

Ensimmäinen kuva on Nanna Karalahden Sinä pystyt -kirjan julkkareista. Suuri tykkäysmäärä johtuu varmasti osittain Nannan julkisuudesta, mutta kuva on itseasiassa oikein hyvä kaikista tykätyimmäksi kuvaksi. Nimittäin kirjan sanoma on sellainen minkä allekirjoitan 100%. Sinä todellakin pystyt ja sillä asenteella on hyvä aloittaa myös tuleva vuosi. Myös meidän ympärillä olevilla ihmisillä on mielettömän suuri vaikutus siihen, miten me koemme itsemme ja mihin kaikkeen pystymme. Muistetaan se ja tehdään hyviä asioita toisillemme, kannustetaan ja tuetaan. Näin me voidaan muuttaa maailmaa. Pienet asiat, sanat ja teot ovat merkityksellisiä. Tilaisuus oli kaunis, lämminhenkinen ja ihan Nannan näköinen. Muistan sen hyvin vuodesta 2019.

Valmistuminen – best nine nro. 2

Oli minulle iso juttu vuonna 2019. Valmistuin sairaanhoitajaksi, diakonissaksi ja lähetyssihteeriksi samaan aikaan. Sain korkekoulututkinnon, mikä oli minulle askel eteenpäin elämässä. Kohtasin opiskelun aikana ihmisyyden monet puolet tavalla, jolla en ole niitä koskaan ennen kohdannut. Opin valtavasti lisää ja avasin itselleni uudestaan oppimisen polun, joka ei lopu koskaan.

Läheisen ystävän kuolema – Best nine nro. 3

Eveliinan äkillinen poismeno pysäytti syksyllä. Ystävyys jää mieleeni ikuisiksi ajoiksi. Jaoimme hänen kanssaan  neljän vuoden aikana uskomattoman paljon elämää, sekä iloja että suruja ja varmasti tunsimme toisemme erityisellä tavalla. Eveliina oli Vaikuttajamedian toinen perustaja, hän auttoi minua paljon aikanaan saamaan bloggaamisesta työn ja oli pioneeri alallaan. Kunnia hänen muistolleen.  Kirjoitin aiheesta myös blogiin: Miltä kuolema tuntuu.

Verikokeet Synlabissa – Best nine nro.4

Tein onnistuneen yhteistyön Synlabin kanssa vuonna 2019. Kävimme tutustumassa laboratorioon ja  minulle tehtiin muunmuassa liikkujan tutkimuspaketti, joka antaa katsauksen elimistön yleisestä terveydentilasta, auttaa havaitsemaan piileviä terveysongelmia, arvioimaan immuunijärjestelmän vahvuutta ja elimistön energiavaroja. Paketissa mitattavat maksa- ja munuaisarvot kertovat fyysisen rasituksen vaikutuksesta elimistöön. Tutkimuksessa määritetään suoritus- ja palautumiskykyyn vaikuttavien raudan, kalsiumin, magnesiumin ja D-vitamiinin pitoisuudet. Terveys on tärkeä juttu ja jos aihe kiinnostaa voit lukea lisää näistä postauksista: Mitä verikokeeni kertovat ja Pakotin miesystäväni verikokeisiin.

Sansibar – Best nine nro. 5

Nautin lomasta Sansibarilla ja samaan aikaan kirjoitin blogiin kuukauden treenaamattomuudesta. Se oli minulle pitkä aika, enkä muistanut milloin olisin ollut kuukauden treenaamatta vai olinko ollut koskaan. Kirjoitin, että kun palaan kotiin on ihanaa palata säännöllisten treenien pariin ja arvoin samalla ilmaisia treenejä Kiiran ulkotreeneihin. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut vaikka olin kuukauden treenaamatta, lol. Arvonta selittää tykkäykset.

Vaikuttajamedia 1-vuotta – best nine nro. 6

Vaikuttajamedian ensimmäisiä synttäreitä juhlittiin näyttävästi Sony Musicin tiloissa. Olin kirjoittanut kuvan yhteyteen näin: ”Olipas kiva käydä vähän tuulettumassa. Tämän päivän look muotoutui tunnissa sen enempää suunnittelematta. Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa.” Ilta oli mukava ja tunteet sai pintaan pienimuotoinen Even muistotilaisuus tapahtuman yhteydessä.

Kolme pahinta traumaa – Best nine nro.7

Tämä kuva on otettu fitnessaikoina, muistaakseni vuonna 2010 ja on kyllä edelleen kauneimpia kuvia mitä minusta on koskaan otettu. Kirjoitin blogiini postaussarjan missä käsittelin minua koskettaneita traumoja. Nämä nousivat yksiksi vuoden luetuimmista postauksista. Kuva ei sinänsä liity aiheeseen, vaan kuvastaa minusta hyvin herkkyyttä.

Kikuletwa hot springs – best nine nro. 8

Tämä on itseasiassa video missä hyppään kuumaan lähteeseen Tansaniassa Moshissa. Olin kyllä onnekas kun sain viettää kokonaisen kuukauden toisessa kotimaassani. Kirjoitin näin: ”Tänään on mun viimeinen kokonainen päivä täällä. Tulee kyllä ikävä tätä kaikkea, mutta toisaalta kiva palata myös Suomeen. Siellähän kesä on vasta alussa.” Otsikossa muuten linkki, mistä pääset ihastelemaan lähdettä tarkemmin.

Hyötyliikunta osaksi arkea – Best nine nro. 9

Olin kirjoittanut blogiin siitä, miten saada hyötyliikunta osaksi arkea. Kuva on otettu Diakista ja samaan aikaan koin myös valmistumisen paineita, joista myös kirjoitin. Valmistuin määräajassa kuten kuuluikin, koska minä pystyin.

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *