Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Sisäpiiritietoa Ideal of Swedenin kännykkäkuorista ja vaikuttajamarkkinoinnista – Sisältää alekoodin

Kaupallinen yhteistyö: Ideal of Sweden
*Sisältää mainoslinkkejä

kännykkäkuoret

Kännykkäkuoret *TÄÄLTÄ

Tämän viikon maanantaina julkaistiin Helsingin Sanomissa juttu *Ideal of Swedenin kännykkäkuoret-bisneksestä ja kuinka koko menestystarina on rakennettu vaikuttajamarkkinoinnin avulla. Juttu aiheutti kohua vaikuttajapiireissä ja sen takia päätin kirjoittaa oman mielipiteeni asiasta. Jutun voit lukea TÄÄLTÄ (vain tilaajille.).

uusi konsepti, laadukkaat kännykkäkuoret, edulliset hinnat

Itse olen ollut mukana *Ideal of Sweden vaikuttajana melkein toiminnan alusta asti. Kun Ideal of Sweden otti minuun ensi kertaa yhteyttä, vaikutuin tuotteiden laadusta. Siitä, että kännykkäkuoret ja muut asusteet olivat jotain ihan muuta kuin ne takavuosien heppoisaa tekoa olevat muovikuoret. Kaikesta näki, että tuotteiden suunnitteluun oli panostettu ja sen sijaan, että tehtäisiin kaikille sopivaa niin tavoitteena oli antaa käyttäjille mahdollisuus erottua edukseen muista.

kännykkäkuoret

Magneetilla kännykkäkuorissa pysyvä korttikotelo *TÄÄLTÄ

mitä on vaikuttajamarkkinointi ja miten kännykkäkuoret liittyvät siihen?

Minulle vaikuttajamarkkinointi tarkoittaa sitä, että minä koen olevani töissä omalle lukijakunnallani. Osana tätä työtä minulla on mahdollisuus tutustua  ja testata uusia tuotteita. Ja niistä tuotteista jotka minun mielestäni ovat hyviä minä sitten kerron lukijoilleni, sekä jaan heille kokemuksiani ja joskus joitain niihin tuotteisiin liittyviä etuja. Minulle on tärkeää, että sinä, lukijani, tiedät, että minä en kirjoita kaikista tuotteista joihin pääsen tutustumaan. Kirjoitan vain niistä tuotteista, jotka mielestäni ovat oikeasti hyviä.

Näissä kaupallisissa yhteistöissä palkkioni koostuu joko sovitusta kertakorvauksesta eli palkasta tai affiliate-linkkien kautta syntyvän liikevaihdon tuoton jakamisesta tiettyjen periaatteiden mukaisesti. Minulla on päivittyvä mediakortti ja hinnasto, joka on yhdessä ammattilaisten kanssa laadittu ja jonka mukaan hinnoittelen yhteistyöni. Blogini on edelleen pääkanavani ja instagram tukikanavani, jossa minulla on vähemmän seuraajia.  Yleensä instagram-kuvat ja jaot tulevat ns. extrana yritykselle joka ostaa yhteistyön minulta. En tee juurikaan pelkästään instagram-yhteistöitä, niitä tekevät he joilla on instagramissa laajempi seuraajakunta kuin minulla. Instagramissa siis jaan lähinnä blogiyhteistöitäni tai kerron saamistani pr-naytteistäni jos olen kokenut tuotteet hyviksi. Joissakin poikkeustapauksissa blogiyhteistyön palkkio voi olla pelkkä tuote. Sellaisissa tapauksissa tuote on yleensä melkoisen arvokas ja sellainen jolla on minulle suuri käyttöarvo tai peräisin esimerkiksi ystäväni yrityksestä. Lain mukaan kaupallinen yhteistyö pitää olla asianmukaisesti merkitty ja jos tuote on saatu, pitää tämän käydä ilmi postauksesta. Valitettavasti tässä asiassa monella vaikuttajalla olisi parantamisen varaa.

*Ideal of Sweden yrityksenä on keskittynyt suunnittelemaan ja tuottamaan kännykän ympärille syntynyttä uutta elämäntyyliä helpottavia, tehostavia ja ehostavia tuotteita. Minä tykkään siitä, että laturit, suojakuoret, korttikotelot ja muut ovat itse toiminnallisuuden lisäksi myös jotain muuta – esteettisiä esineitä, joilla voin ilmaista omaa persoonaani. Jos niin haluan.

kännykkäkuoret

Kännykkäkuoret *TÄÄLTÄ

Alekoodi -10% ”10tyttosinao” voimassa elokuun loppuun.

Tässä postauksessa kuvien alla on affiliate-linkkejä. Jos sinä ohjaudut tämän sivuston kautta Ideal of Swedenin sivustolle ja teet tilauksen, niin minä hyödyn siitä tietyn prosentin verran tilauksestasi. Tällä hetkellä voin tarjota lukijoilleni myös koodin ”1OTYTTOSINAO”. Sillä saa verkkokaupasta kaikista tuotteista 10% alennuksen muiden mahdollisten alennusten lisäksi. Kun tilauksesi on käsitelty ja maksettu niin tietyin väliajoin minulle sitten tilitetään osuuteni sinunkin ostoksestasi.

Minä kirjoitan blogia ja teen muuta some-työtä siksi, että koen että minulla on annettavaa muille. Saan paljon positiivista palautetta ja minua kiitellään siitä, että olen aito, lämmin ja avoin. Siksi halusin myös kantaa korteni kekoon tässä uudenlaista liiketoimintaa ja markkinointia koskevassa keskustelussa. Toivottavasti osasin kertoa vaikuttajamarkkinoinnista läpinäkyvästi niin, että se lisää ymmärrystä asiasta ja hälventää mahdollisia epäluuloja asiasta.

Toivotan kaikille oikein hyvää elokuun loppua. Pidetään näissä pimenevissä illoissa huolta kännyköistä, etteivät ne putoile maahan. Ja nehän voi aina suojata tyylikkäillä Ideal of Sweden-kännykkäkuorilla.

kännykkäkuoret

Juomapullo *TÄÄLTÄ

Tällä hetkellä 2 yhden hinnalla – *KOKO SIVUSTOLLA – Osta suosikkejasi ja saat edullisimman ilmaiseksi. Lisäksi koodilla ”10tyttosinao” -10% alennus myös jo alennetuista tuotteista.

Lue myös:

Maria Nila – Hiustenhoito

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Ideal of Sweden

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *