Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Seurakuntavaalit lähestyvät – Olen ehdolla

Miksi seurakuntavaalit

Olen ehdolla seurakuntavaaleissa Töölön seurakunnassa. Haluan, että seurakuntamme on tasa-arvoinen kaikkien seurakunta. Diakoniatyötä tulisi edistää ja toimia niin, että seurakunta olisi helposti lähestyttävä avoin yhteisö kaikille.

Olen ehdolla kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoon, koska haluan olla osana rakentamassa seurakunnasta helposti lähestyttävämpää, sekä uskoa, toivoa ja rakkautta viestivää yhteisöä jokaiselle meille.

Opiskelen viimeistä vuotta Diakonia-ammattikorkeakoulussa ja Olen suorittanut 10-viikon harjoittelujakson Töölön seurakunnassa ja nähnyt tätä kautta seurakunnan toimintaa laajasti. Toimin myös Töölön seurakunnassa vapaaehtoisena. Näen selvästi diakoniatyön tärkeyden ja koen vahvaa halua vaikuttaa omalta osaltani päätöksiin jokaisen seurakuntalaisen hyväksi.

jokainen ääni on tärkeä

Varsinainen vaalipäivä lähestyy – sunnuntaina 18.11.2018. Jokainen ääni on tärkeä! Töölön ja Meilahden alueella asuvat luterilaiseen kirkkoon kuuluvat voivat äänestää minua.

Seurakuntavaaleissa yli 16-vuotiaalla on äänioikeus. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, kirkon jäsenyys riittää. Meilahden seurakuntalaiset äänestävät Meilahden kirkossa, Töölön seurakuntalaiset äänestävät Temppeliaukion kirkossa. Äänestys alkaa klo 11.00 ja päättyy 20.00.

Seurakuntavaalit pidetään neljän vuoden välein. 18.11.2018 valitaan uudet luottamushenkilöt seurakuntiin. Luottamushenkilöt päättävät esimerkiksi siitä, ketä valitaan seurakunnan työntekijöiksi, mitä kerhoja pidetään ja keitä autetaan – missä ja miten.

Seurakuntavaalit ovat ennen kaikkea paikalliset vaalit, joissa seurakuntalaisten joukosta valitaan henkilöt suunnittelemaan toimintaa seuraavalle nelivuotiskaudelle. Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen.

Minkälainen on sinun kirkkosi?

Tavoitteena on saada jokaiseen seurakuntaan kaikenikäisiä, erilaisissa elämäntilanteissa olevia luottamushenkilöitä eri aloilta. Äänestämällä voit vaikuttaa.

  Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *