Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Tulethan sinäkin I Love Me 2017- messuille

I love me 2017

Tulevana viikonloppuna 20.–22.10.2017 messukeskuksessa pidetään suomen suurimmat kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät *I love me- messut. Odotan messuja innolla, koska edellisestä kerrasta kun olen ollut I Love Me- messuilla taitaa olla jo pari vuotta aikaa. Olen saanut messuille bloggaajapassin, joten mahdollisuus olisi mennä messuille vaikka kaikkina päivinä, mutta valitettavasti pääsen muiden kiireiden takia paikalle vasta sunnuntaina.

Olen nyt katsellut etukäteen I Love Me- messujen sunnuntain ohjelmaa ja alustavasti listannut itseäni kiinnostavia asioita. Nämä seuraavat meinaan käydä katsomassa/kuuntelemassa ja muuten aionkin kierrellä ja katsella messuilla vapaasti. Messuilla on yleensä hyvä tunnelma ja paljon tuttuja liikkeellä.

Mindfulness MBSR – apua mm. ahdistukseen ja masennukseen. (45 min)

Opi yksinkertaisia harjoituksia tasapainottamaan kehoa ja mieltä. Leena Pennanen, toimitusjohtaja, mindfulness-pioneeri

Center for Mindfulness Finland Oy

Paikka, I love jooga, Sali 1 klo 11.00- 11.45

Mindfulness on kiinnostanut minua menetelmänä jo pitkään, joten kuulen mielenkiinnolla mitä alan asiantuntijalla on asiasta kerrottavaa.

Uskallus toteuttaa itseään ja omia unelmiaan

Mikä on sinulle elämässä merkityksellistä? Mikä on tavoite, joka voimaannuttaa sinua jo ajatuksen tasolla? Uskallus syntyy pysähtymisestä ja sisimpään katsomisesta, sen oivaltamisesta, mihin suuntaan haluaa ja tulisi mennä. Jaana Villanen käveli kesällä 2017 Nuorgamista Hankoon tutustuakseen maamme naisyrittäjiin, ja hankkiakseen kehitysmaan naisille kasapäin ammatteja. Hän uskoo, että jokainen meistä voi itse vaikuttaa oman elämänsä kulkuun, uskomalla itseensä ja uskaltamalla tehdä sitä, minkä kokee itselleen tärkeäksi.

Jaana Villanen, liiketoimintavalmentaja

Paikka, Plaza klo 12.00 – 12.30

Itsensä kehittäminen ja voimaannuttaminen on mielenkiintoista. Kuulen mielellään lisää eri näkökulmia aiheeseen liittyen.

I love fashion -muotinäytös

Paikka, näytösalue klo 13.30- 14.00

Rakastan muotinäytöksiä, niitä on vain kiva katsoa. Näiden messujen näytökset ovat aina olleet laadukkaita ja niissä näet muodin uusimmat tuulet suomen huippumallien yllä.

Fitnessmalli 2017 finaali

Paikka ja aika,  Plaza klo 14.00 -15.00

”Fitnessmalli 2017 -kilpailussa etsitään hyvinvointialan uutta sometähteä ja mediapersoonaa. Uuden ajan fitnessmalli on inspiroivan ulkonäkön lisäksi hyviä arvoja esille tuova roolimalli, joka tulee vaikuttamaan näkyvästi sosiaalisessa mediassa ja mediassa tärkeiden aiheiden parissa. Kilpailussa ei arvostella vuonna 2017 osallistujien ulkonäköä. Vuonna 2017 kilpailussa myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa, sillä yleisöäänestyksen perustella jaetaan kilpailussa pisteitä. ”

Tällaisia kilpailuja on myös aina kiva katsoa, samoin kuin muotinäytöksiä. Minun suosikki on Renata Ali-Raatikainen. Hän on valloittava persoona ja erityisen kaunis myös ulkoisesti.

Jokaiselle jotakin

Jokaiselle löytyy messuilta aivan varmasti jotakin. Näytillä on muotia, vaatteita, kosmetiikka, liikuntaa, erilaisia hyvinvointiluentoja, lisäravinteita, sekä kaikenlaisia kauneus- alan yrityksiä jotka tarjoavat erilaisia palveluita ja hoitoja. I Love Me- messuilta on lisäksi aina yleensä saanut mukaan kiitettävän määrän kaikenlaista kotiin vietävää, mutta myös shoppailtavaa ja hyviä tarjouksia löytyy. Toivottavasti nähdään siis messuilla.

 

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Edellinen juttu: Every body is beautiful

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.