Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Vain orjilla on kiire

Orjilla on kiire

Äskettäin Tuomas Enbuske julkaisi kolumnin jossa hän kertoi, että yleisin kysymys jota häneltä kysytään on, ”Sinulla on varmasti kauhean kiireistä”. Ja se on muka kohteliaisuus.  Tuomas Enbuskella ei kuulema todellakaan ole kiire. Orjilla on kiire. Välillä oikein kiireisenä, sitä toivoisi ettei ikinä olisi kiire. Voisi tehdä asiat kaikessa rauhassa täysin kiirettömästi yksi asia kerrallaan . Olen hyvä organisoimaan ja tekemään montaa asiaa kerralla mutta joskus niitä asioita on vain liikaa. Kiireen tuntua voi hallita monella tavalla ja tärkein niistä on hyvä organisointi. Organisointia ei voi kuitenkaan tehdä määräänsä enempää ja joskus on vaan pakko jättää jotkut asiat tekemättä. Jos vuorokauden tunnit tekemiseen eivät riitä on silloin tekemistä liikaa. Kiireen tuntua voi hallita myös läsnäololla ja hyvällä aikatauluttamisella, mutta ei sitäkään määrättömästi. Omat rajat pitää tunnistaa.

Haalin liikaa asioita itselleni

Olen päättänyt jo mitä lupaan uudelle vuodelle. Keskityn vain niihin asioihin, mitkä ovat minulle merkityksellisiä ja jätän kaiken muun pois. Paikasta toiseen säntäily ja liian monen asian tekeminen yhtäaikaa ei saa aikaan missään priimaa vaan keskinkertaista tai huonoa. En enää halua saavuttaa mitään rimaa alittaen, enkä keskinkertaisesti tai huonosti. Liika asioiden haaliminen yhtäaikaa on varmasti yksi suuri syy moneen asiaan, missä olen suoriutunut keskinkertaisesti. En ole saavuttanut priimaa lopputulosta osittain siksi, etten ole ehtinyt panostaa kyseiseen asiaan riittävästi.

mestarit keskittyvät olennaiseen

Mestarit ovat usein huippuja siitä syystä, että ovat keskittyneet yhteen asiaan perusteellisesti. Mestarit ovat harjoitelleet pitkäjänteisesti ja keskittyneesti yhtä asiaa jossa ovat tulleet huipuiksi. Huipuksi tuleminen vaatii lahjakkuutta ja sinnikkyyttä. Harjoitus tekee asiassa kuin asiassa vähintään hyväksi. Joudun tekemään elämässäni kevätsiivouksen ja miettimään todella mitä haluan ja mitä se vaatii.  Aion panostaa enemmän laatuun kuin määrään ja lopettaa kiireen. Kiire on kamala asia ja sitä pitää välttää. Kieltämättä kiireisenä tuntee itsensä orjaksi.

 

Nyt on viimeiset hetket aikaa hyödyntää

BIANCANEVEn* BLACK FRIDAY weekend.

KOKO MALLISTO – 20% SEKÄ LUKUISAT TUOTTEET JOPA – 40% TAI -50%.

ALENNUKSET VOIMASSA VAIN BLACK FRIDAY VIIKONLOPUN AJAN.

KOODILLA: BFMINNA ILMAISET TOIMITUKSET KOKO VIIKONLOPUN.

 

  Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *