Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Netflix-sarjat top-5

Netflix-sarjat ovat parasta viihdettä näin harmaana aikana. Joulun tuloa odotellessa on mitä mukavinta käpertyä kynttilän valossa peiton sisään sohvalle ja katsella sarjoja. Netflix ja muut suoratoistopalvelut ovat muuttaneet television katselua olennaisesti nuoruudestani, silloin piti odottaa vähintään viikko suosikkisarjan seuraavaa episodia, nyt monessa tapauksessa koko sarja on katsottavissa kerralla. Itse en kovin usein syyllisty kokonaisen sarjan ahmimiseen, mutta silloin tällöin, melkein ainakin.

Tässä postauksessa nostan esille erilaisia sarjoja jotka eivät ehkä ole olleet somepostausten tai iltapäivälehtien otsikoissa, mutta ovat minun mielestäni hauskaa ja mielenkiintoista viihdettä. Kerro ihmeessä mitä näistä tykkäät, tai jos mielessäsi on jokin sarja joka minun pitäisi katsoa, niin kirjoita se kommentteihin!

House -musiikkia ja tunnelmaa melkein kuin suoraan omasta nuoruudestani.

-White lines

biletystä, perhedraamaa, rakkautta ja rikoksia paratiisisaarella – Netflix sarjat: White Lines

Päivällä paistaa aina aurinko ja yöt ovat kuumia ja intensiivisiä. White lines alkaa ihmisen halusta selvittää jotain, saattaa jotain loppuun. Mutta matka muuttuu hetki hetkeltä yhä jännemmäksi. Jokainen uusi tuttavuus tuo mukanaan uuden näkökulman paitsi tulevaan niin myös menneeseen. Lopulta ei enää oikein tiedä mitä hehkuvan auringon alla tapahtuukaan. Ja miksi. House -musiikkia ja tunnelmaa melkein kuin suoraan omasta nuoruudestani.

Tässä sarjassa on kaunis visuaalinen ilme ja sellainen ihanan mystinen ja utuinen tunnelma. Pisteet siitä.

-Musta Kuningatar

kamppailua nerouden ja pakko-oireisuuden rajamailla – Netflix-sarjat: musta kuningatar

Lahjakkuus ja peräänantamattomuus ja menestyksen vimma yhdistyvät taisteluun riippuvuutta ja pakko-oireisuutta vastaan. Osuva ja herkkä kuvaus yksilöstä jonka teot ovat monen mielestä paljon enemmän kuin vain shakkipeliä. Taidokkaasti ohjattu, luontevat näyttelijät ja nerokkaat juonenkäänteet pitävät otteessaan myös niitä joille gambiittien maailma on vieras. Tässä sarjassa on kaunis visuaalinen ilme ja sellainen ihanan mystinen ja utuinen tunnelma. Pisteet siitä.

Pääosan näyttelijä on käsittömättömän kaunis mies.

-Messias

uskoako uskomattomaan – netflix-sarjat: messias

Hieno ja koskettava sarja joka sijoittuu keskelle Lähi-Idän konfliktia. Klassisen draaman hyvä ja paha ovat läsnä, mutta sarjan edetessä roolit muuttuvat monipuolisemmiksi, ei vain mustavalkoista vaan myös harmaan eri sävyjä. Sarjan herättää kysymyksen siitä mihin uskoo, siihen minkä näkee vai siihen minkä kuvittelee tietävänsä. Pääosan näyttelijä on käsittömättömän kaunis mies.

kun on päästävä pois – netflix-sarjat: unorthodox

Jos Messias esitti avoimia kysymyksiä ja antoi kaikille vapauden olla mitä mieltä tahansa niin Unorthodox kertto siitä kuinka ortodoksijuutalaisissa piireissä usko on elämää niin rajoittava ja tukahduttava, että sitä on herkän yksilön pakko paeta. Atlantin molemmin puolin tapahtuva sarja kertoo intensiivisellä tavalla sukupolvi ja -puoli kokemuksista yhteisössä jota pidetään yksilöä tärkeämpänä. Tämän nähtyään arvostaa kyllä vapauttaan!

ovatko kaikki ihailijat ihania – netflix-sarjat: you

Tässä kertakaikkiaan klassisen kamalan ihanan piinaava tarina siitä kuinka kaikki mikä näyttää ihanalta ei välttämättä olekaan niin mukavaa. Hetki hetkeltä sarja rakentaa yhä hyytävämpiä tilanteita joissa katsoja on siinä ikävässä asemassa, että tietää enemmän kuin se syytön ihailun kohde. Kamalaa. Mutta niin ihanan koukuttavaa.

intensiivinen matka rikosten takana olevaan ihmismieleen- netflix-sarjat: sinner

Tässä sarjassa pääosaa esittää niin sympaattisen ja neuroottisen oloinen vanhemman puoleinen etsivä, että hänet tekisi mieli kutsu kotiin teetä ja pikkuleipiä nauttimaan. Ja onnettomuuksien tai siis rikosten tapahtumapaikatkin ovat rauhallisia, kaukana läheisen New Yorkin vilskeestä. Ja jotenkin siitä se sitten alkaa jokaisella tuotantokaudella, matka ihmisen mieleen rikosten taustalla. Koukuttavaa. Ja pelottavaa. Voiko kuka tahansa olla mitä tahansa? En suosittele herkimmille.

Kun laitan tämän ohjelman päälle, niin omassa elämässäni on kaikki hyvin ja jotain muuta mukavaa tekemistä kuin television katsominen.

-Fireplace

ehdoton ykkönen – netflix-sarjat: fireplace

Tämä ei ole varsinainen sarja, mutta pari eri jaksoa näitä löytyy: yhdessä on koivuhalot ja toisessa havupuuta.. Juoni on yksinkertainen: halot ovat takassa, ne sytytetään ja sitten takka palaa ja ainoat äänet joita ohjelmassa kuulee ovat takan palamisäänet. Syy miksi tämä on mielestäni kaikkein paras Netflix-ohjelma on yksinkertainen: kun laitan tämän ohjelman päälle, niin omassa elämässäni on kaikki hyvin ja jotain muuta mukavaa tekemistä kuin television katsominen.

Lue myös kaikki joulukuun aiemmat postaukset:

Olenko väsynyt vai uupunut?

Suosituimmat postaukset – Tyttö sinä olet vahva

Mitä Satumaassa voi tehdä? Järvisydän on aktiivisen rauhoittumisen erikoispaikka

Tummaihoisena itsenäisessä SuomessaKoronavirus – onko takana salaliitto?

Järvisydän – ‘Oi jospa kerran sinne satumaahan käydä vois…´

 

Musta sydän Apple  TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM

 FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

2 kommenttia

  1. Jaakko kirjoitti:

    Tuntematon sotilas on tosi hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *