Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Mikä onnistui ja mistä olen kiitollinen vuonna 2017

Legginssit *TÄÄLTÄ Kuva A-lehdet / Johanna Myllymäki

 

Pääsin eroon petollisesta ihmisestä

Varmasti vuoden merkittävin käänne tapahtui ihan alkuvuodesta, nimittäin pari vuotta kestänyt valheeseen perustunut parisuhde sai päätöksen. Lopulta kaikki epäilykset valheellisuudesta osoittautuivat oikeaksi. Ihminen jonka kanssa elin oli sisältä täysin läpimätä. Valheita paljastui lopulta niin paljon, ettei ollut enää puhettakaan että haluaisin pitää tuollaisen ihmisen kanssa enää minkäänlaista yhteyttä. Irti pääsy tapahtui siis lopulta suhteellisen helposti ilman ylitsepääsemättömiä kaihoisia tunteita. Olin vapaa ja onnellinen, enkä koe minkäänlaista suurta katkeruutta, enkä vihaa. Kun jälkeenpäin katsoo, näen että parin vuoden ajanjakso ei ollut koko elämän mittakaavassa paljon. Nyt elämä jatkuu paljon viisaampana.

Legginssit *TÄÄLTÄ Kuva A-lehdet / Johanna Myllymäki

Matkustelin ihanissa paikoissa

Olen erityisen kiitollinen siitä että sain matkustella paljon. Pääsin käymään veljeni luona Saksassa kesällä, ystäväni kanssa Sisiliassa syksyllä ja kesken pimeimmän talvikauden isän puolen perheeni luona Tansaniassa. Kaikki reissut olivat omalla tavallaan hyvin merkityksellisiä ja tärkeitä.  Italiassa ja Saksassa kävin ensimmäistä kertaa elämässäni, ja Tansanissa ovat puolet juuristani joten reissun tärkeyttä ei voi edes sanoin kuvailla. Lisäksi kävin kerran Tallinnassa, sekä kerran Tukholmassa. Tietty kävin myös eri paikoissa kotimaassa, mutta olen huomannut että asuessani Helsingissä pysyn melkein mieluiten täällä. Vuoden kruunaa vielä uudenvuoden vietto Levin talvisissa maisemissa.

Legginssit *TÄÄLTÄ Kuva A-lehdet / Johanna Myllymäki

Opiskelu etenee

Opinnot ovat menneet mukavasti eteenpäin ja opintopisteitä on jo yli puolen välin. Opinnäytetyö on alussa, ja sen pitäisi olla vuoden päästä valmis. Sen jälkeen olisi vielä puoli vuotta aikaa saada koko paketti kasaan ja olisin vapaa jälleen kohti uusia haasteita. Olen onnellinen siitä että olen päässyt jo tähän asti, enkä ole ihan alkutekijöissä enää. Kärsimättömälle, nopea liikkeiselle, sekä työtä ja toimintaa rakastavalle persoonalle kuten minulle neljän vuoden opiskelu projekti on iso juttu. Matka on tuntunut pitkälle ja kiviselle välillä, mutta nyt valoa on jo näkyvissä tunnelin päässä.

Legginssit *TÄÄLTÄ Kuva A-lehdet / Johanna Myllymäki

Seesteinen mieli

Pienestä talvi väsymyksestä huolimatta, koen olevani rauhallinen ja seesteinen. Ei ole paniikkia mistään asiasta, kaikki järjestyy ja olen avoin kaikelle tulevalle. Olen tavannut vuoden aikana hienoja ja vähemmän hienoja ihmisiä, ja olen kiitollinen kaikista kohtaamisista ja elämänkokemuksesta. Jotenkin olen löytänyt lisää sellaista sisäistä rauhaa. Vuoden vaihde on minulle mieluista aikaa, ja saan aina Tammikuussa sellaista virtaa tehdä kaikki asiat hiukan paremmin ja reippaammin. Pahin pimeys alkaa olla silloin ohi ja voi alkaa suuntaamaan kesää kohti. Olen kiitollinen vuodesta 2017 kaikinpuolin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *