Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

10 asiaa mitkä saavat minut hymyilemään

Vuosi on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Olen ollut Leviltä tultuani käytännössä koko ajan menossa. Energiaa on riittänyt kuitenkin hyvin ja tuntuu että valoisuus alkaa näkyä täällä Helsingissä. On ollut jopa muutamia aurinkoisia päiviä, jotka antavat toivoa tulevasta kesästä. Alkaneen vuoden kunniaksi listaan 10 asiaa jotka saavat minut hymyilemään.

1. Auringon valo ja tuleva kevät

Elän valosta ja olen aina saanut valtavasti energiaa elämääni lisää jo Tammikuussa. Kun tulin Tansaniasta loppuvuodesta tunsin itseni väsyneeksi koska pimeys ja kylmyys tuntuivat niin rajulle aurinkoisen matkan jälkeen. Nyt olen kuitenkin ollut äärimmäisen iloinen lisääntyneestä valon valon määrästä, sekä satunnaisista auringon säteistä.

2. Kissani Puntus

Antaa olemuksellaan ja pehmeydellään valtavasti iloa, nukutaan Puntuksen kanssa joka yö niin että Puntus nukkuu tyynylläni. Puntuksen kanssa elämä on niin paljon värikkäämpää

3. Positiiviset ihmiset

Iloiset ja optimistiset ihmiset saavat aina hyvmyilemään. Hymy tarttuu, niinkuin myös nyrpeä naama. En pidä negailijoista ja koitankin pysyä mahdollimman kaukana heistä. Pysyn myös poissa kaikesta turhasta draamailusta.

4. Omien arvojen mukaan eläminen

Kuuntelen oikeasti itseäni ja teen sellaisia asioita jotka tekevät minut onnelliseksi. En mene  liikaa porukan mukava ja kuuntelen muiden neuvoja valikoidusti.

5. Muiden auttaminen

Jos pystyn auttamaan jotakuta ihmistä ja tekemään hänet hyvälle tuulelle, se auttaa myös minua itseäni.

6. Selkeä suunta opinnoissa

Tieto siitä että opintoja on jäljellä 1,5 vuotta saa minut hymyilemään. Olen jo voiton puolella ja sen jälkeen taas täysin vapaa toteuttamaan itseäni ja siirtymään elämässä muihin haasteisiin.

7. Uudet kuulokkeet

En ole pitkään aikaan treenannut musiikin kanssa ja eilen sain itselleni uudet Beatsit. Treeni parani samantien ja huomasin taas mikä vaikutus musiikilla on treeniin. Hyvällä musiikilla on iso vaikutus fiikseen. #materialismionnellisuus

8. Terveys ja hyvinvoiva elämä

Se että saan tehdä mitä haluan ja toteuttaa itseäni monessa asiassa saa minut kiitolliseksi ja hymyilemään.

9. Ystävät

Ystävien kanssa hymyillään ja nauretaan paljon. Uskon että laaja sosiaalinen verkosto lisää iloa ja hymyä elämään.

10. Kauniit asiat

Kauniit asiat ja vaikkapa siisti koti saa aina hymyn huulille.

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Snapchat: vahvatytto

Lue myös:

Onko paras ihminen se jolla on eniten kiire

Mitä jos hyväksyisit itsesi läskeistä huolimatta

Edellinen juttu:

Uudenvuoden lupaukset ja toiveet vuodelle 2018

 

 

 

 

2 kommenttia

  1. t kirjoitti:

    Luin tätä metrossa työmatkalla ja jostain syystä olin unohtanut virittää kuulokkeet päähän ja musat soimaan. Tämän ansiosta muistin ja aamu parani 200%. muutenkin tosi hyvä postaus 🙂

    • minna kirjoitti:

      Kiitos ihanasta kommentista. Musa piristää maanantai aamuja kummasti. Mahtavaa viikkoa sulle T 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *