Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Läskien murehtiminen rumentaa

Kesä lähenee ja bikinivartaloiden metsästyskausi on kuumimmillaan. Moni dietti ja elämätapavalmennus myy parhaillaan kuin häkä. Jokainen on oman onnensa seppä ja metsästää sellaista vartaloa ja elämää kuin haluaa, sallittikkoon se kaikille. Olen kuitenkin huomannut yhden asian. Sisäinen hyvinvointi on kaikista tärkeintä. Olen huomannut vanhoja kuvia selatessassani, että huono olo omasta kehosta näkyy selvästi. Tämä pätee, riippumatta siitä paljonko olen painanut. Se riippuu myös siitä miten olen suhtautunut kehooni ja itseeni.

Olen ollut vuosia samankokoinen – nyt voin hyvin

Olen ollut vuosia samankokoinen. Enkä ole aina hyväksynyt itseäni sellaisena kuin olen. Pyrin ennen  aina parempaan ja ajattelin, että aina voi olla vähän vielä laihempi tai lihaksikkaampi kunnes ymmärsin, että ajattelumalli on täysin turha. Elin jatkuvaa ”sitku” elämää ja ajattelin, että sitten kun olen jonkinlainen teen sitä ja tätä. En ymmärtänyt, että voisin nauttia tästä hetkestä täysin sellaisena kuin se on ja sellaisena kuin minä olen. Tämän opettelu on vienyt vuosia mutta on varmasti yksi parhaimmista oivalluksista elämänlaatuun liittyen. Toivoisin, että varsinkin nuoret jotka painivat tyytymättömyyden kanssa oivaltaisivat asian ja oppisivat olemaan tyytyväisiä itseensä mahdollisimman varhain. Jälkeenpäin voi harmittaa, kun on elänyt vuosia murehtien kun senkin ajan olisi voinut elää ja nauttia.

Sisäinen rauha pitää löytää tavalla tai toisella

Asioita kannatta lähestyä positiivisen kautta ja olen huomannut todella, että itsensä hyväksyminen kaunistaa. Olen huomannut sen myös muissa, että jos ihminen jatkuvasti vaikkapa tuskailee omien vatsamakkaroidensa kanssa ääneen, lopulta se on asia mikä vie kaiken huomion. Jos hän ei hän olisi maininnut koko asiasta, ei kukaan todennäköisesti edes olisi huomannut koko hänen vatsamakkaroitaan. On todella vaikeaa elää elämää jos ei hyväksy itseään, joten siihen asiaan kannattaa panostaa. Itsevarmuus ja hyväksyntä kaunistaa ja tuo esille parhaat puolemme. Luota itseesi ja arvosta itseäsi heikkouksistasi huolimatta, joskus niistä heikkouksista voi oppia myös pitämään ja oivaltaa etteivät ne olleetkaan heikkouksia vaan tarkemmin ajatellen vahvuuksia.

Läskien murehtiminen todella rumentaa

Kiteytettynä voin todeta, että läskien murehtiminen todella rumentaa. Itsensä hyväksyminen taas vastavuoroisesti kaunistaa. Voit toki haluta muuttua tai tavoitella haluamaasi ”kesäkuntoa” mutta tee se ihmeessä hyväksynnän kautta. Kaikista tärkeintä on viihtyä omassa kehossa oli se millainen tahansa. Kun katson jälkeenpäin kuvia jossa olen ollut tyytymätön itseeni muuttaisin ainoastaan tyytymättömyyden, en ulkonäköäni.

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

4 kommenttia

  1. t kirjoitti:

    Aivan ihania kuvia! Ja postauskin kyllä ihan täysin totta 🙂

  2. Katariina kirjoitti:

    Puhut niin asiaa. Ensimmäistä kertaa opettelen olemaan armollinen itselleni, ei enää kitukuureja, treenihelvettiä ja kieltolistoja. Mielummin menen hyvinvointi ja fiilis edellä, kuin ikuinen tavoitteellisuus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *