Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Punahilkka liikenteessä – hulvattomat polttarit

Palaan vielä viime viikonloppuun eli kesään 🙂 Oli meinaan toinenkin mainitsemisen arvoinen asia joka kuuluu kesään nimittäin polttarit. Ei siis valitettavasti omani vaan kaverini. Upea sankari oli pukeutunut punahilkaksi ja aamupäivän oli saanut nauttia erinlaisista hemmotteluista. Sitten hän saikin hiukan vielä erilaisia tehtäviä suoritettavaksi keskellä kaupunkia ja suoriutuikin niistä varsin mallikkaasti pilke silmäkulmassa. Rento meininki ilman mitään nolaamisia oli illan henki. Kiva kuitenkin mielestäni että polttari sankari osaa ja uskaltaa vähän heittäytyä. Tarkennukseksi voin kertoa myös että näissä polttareissa ei alkoholilla ollut tunnelman kohottamiseen osuutta.

Koko poppoo :)

Koko poppoo 🙂

image

Päivän sankari <3

image

Tästä se lähtee, viarailla oli kaikilla jotain kesäisen kukkaista päällä.

Seuraavana olikin vuorossa illan kohokohta eli tankotanssi tunti. Itse on tullut tätä tullut kokeiltua aiemmin Jyväskylässä yhden kurssin ja yhden tunnin verran, ja taas päästiin treemaamaan. Kyllä nuokin pienet taidot olivat hyvin ruostuneet ;D

image

Pole 4 fit järjesti Tankotanssiin  loistavat puitteet. Lisää tietoa löytyy täältä.

image

Kaikki suoriutuivat tangon kanssa loistavasti, josta jatkoimme matkaa syömään sushia ja muita herkkuja Fukuun Fredrikinkadulle. Tämä kyllä kruunasi koko päivän ja viikon vapaa syönnit tuli kuitattua kunnolla.

image

image

image

 

image

Voin kyllä suositella tuota paikka kaikille. Ihan mielettömän hyvää ruokaa, varmasti itse menen toistekkin. Ilta päättyi omalta osaltani aikaisin tällä kertaa, mutta käytiin kuitenkin vielä aurinkoisen sään kunniaksi nauttimassa terassilla hetki auringosta. Sen jälkeen uni kutsuikin. .

image

Aurinkoinen ilta 🙂

Kyllä on treenattukkin, vaikka jutut ovat vähän kevyempia 😉 Treenit kulkee itseasiassa vain paremmin, kun välillä on vähän muuta puuhaa. Olen parhaillaan matkalla Iisalmeen, josta olen kotoisin. Matkaa kertyy yhtensä Helsingissä 6 tuntia 40 minuuttia. Huh, on tässä istumista. Mutta kerran kesässä tämän kestää 🙂

image

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

4 kommenttia

  1. Sarkkuli kirjoitti:

    Heip, millaisia tehtäviä laitoitte morsiamen tekemään? Kaipaan ideoita kaverin polttareihin

  2. http://itsensapiiskuri.blogspot.fi/ kirjoitti:

    Tankotanssi oli varmasti rankkaa. Missä sitä voi Jyväskylässä testata?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *