Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Persoonallisuustesti – millainen persoona olen?

Persoonallisuustesti / Minna Ahmonsaari

Kuva / Yasmina Godden

Persoonallisuustesti tuli vastaan internetin ihmeellisessä maailmassa. Kyseisen testin löydät tästä. Testejä löytyy monenlaisia ja niitä tehdessä kannattaa muistaa, että ne ovat usein vain osa totuutta. Turhan vakavasti näitä ei kannata ottaa, mutta parhaassa tapauksessa voi oppia ymmärtämään itseään ja omaa käytöstään paremmin. Myers-Briggsin persoonallisuustesti on testi jakaa ihmiset kuuteentoista persoonallisuustyyppiin neljän eri jaottelun mukaan. Nykyään tätä testiä pidetään kuitenkin vanhanaikaisena, koska ymmärretään ihmisen persoonallisuuden olevan huomattavasti moniulotteisempi asia. Yhteen lokeroon on mahdotonta laittaa ketään ja itse ainakin huomaan elämäntilanteen vaikuttavan paljon siihen mitkä persoonallisuuden piirteet ovat milloinkin pinnalla. Tässä postauksessa kerron minkä sain vastaukseksi tässä kyseisessä testissä ja mitä mieltä olen vastauksen paikkansapitävyydestä?

Olen aktivisti – ENFP-A / ENFP-T

Minun tulokseni oli aktivisti. Tunnistan itsessäni monia piirteitä tuloksesta. Aktivistipersoonaa kuvataan vapaana sieluna, jotka nauttivat sosiaalisista kontakteista ja tunneyhteydestä. Aktivisteja on testin mukaan noin 7 prosenttia väestöstä ja heidän läsnäolonsa huomataan.

Aktivistit ovat pelkäämättömän itsenäisiä ja kaipaavat luovuutta ja vapautta enemmän kuin vakautta ja turvallisuutta.

Tunnistan itsessäni myös suuren riskinottokyvyn ja vapauden kaipuun. Suurimman osan työurastani olen ollut yrittäjä, jonka parhaita puolia on nimenomaan vapaus. Tukahdun helposti jos koen olevani asemassa jossa en voi vaikuttaa tehtäviini tai en saa sanaani sanottua.

Yllä olevaan lainaukseen viitaten arvostan vakautta ihmissuhteissa mutta taas työelämässä ja harrastuksissa olen aina ollut valmis ottamaan riskejä.  Aktivisteja luonnehtii  myös visionäärisyys, jonka ansiosta he lukevat rivien välistä monia asioita.  He näkevät elämän usein suurena, monimutkaisena kokonaisuutena, jossa kaikki liittyy toisiinsa. Tämän allekirjoitan täysin.

Persoonallisuustesti

persoonallisuustesti – Aktivistina  tarkkailen elämää tunteiden ja myötätunnon kautta, etsien aina syvempää merkitystä

Aktivistit viettävät paljon aikaa sosiaalisten suhteiden, tunteiden ja ideoiden tutkimiseen, ennen kuin he löytävät sen, mikä heistä tuntuu todella todelliselta. Mutta kun tämän persoonallisuustyypin edustajat vihdoin löytävät paikkansa maailmassa, heidän mielikuvituksensa, empatiansa ja rohkeutensa tuottaa uskomattomia tuloksia.

Aktivistin luonne antaa heille mahdollisuuden myötäelää muiden tunteita, minkä ansiosta he saavat arvokasta tietoa ystäviensä ja työtovereidensa motiiveista. Aktivistit uskovat, että jokaisen pitäisi ottaa aikaa tunteidensa tutkimiseen ja ilmaisemiseen, ja empaattisuutensa ja sosiaalisuutensa vuoksi se on heille luonnollinen keskustelunaihe.

Tiedätkö mikä persoonallisuustyyppi sinä olet?

Kuten alussa totesin parhaimmillaan persoonallisuustestit ovat hyviä paikkoja tutustua enemmän itseensä ja omaan sisimpäänsä. Ja mikä parasta nämä ovat mukavaa viihdettä näille harmailla päiville kotona vältellessä kontakteja. Jos yhtään kiinnostuit, käy tekemässä persoonallisuustesti tästä ja kommentoi boxiin millainen persoonallisuustyyppi sinä olet ja koitko vastauksen paikkansa pitäväksi?

 

Lue myös muut viimeisimmät postaukseni:

Vieraskynä: Millainen Minna on oikeasti? 

Koronarokote puhuttaa – mitä meidän tulisi ajatella?

Netflix-sarjat top-5

Olenko väsynyt vai uupunut?

Suosituimmat postaukset – Tyttö sinä olet vahva

Mitä Satumaassa voi tehdä? Järvisydän on aktiivisen rauhoittumisen erikoispaikka

Tummaihoisena itsenäisessä Suomessa

Koronavirus – onko takana salaliitto?

Järvisydän – ‘Oi jospa kerran sinne satumaahan käydä vois…´

Musta sydän Apple  TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM

 FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *