Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Terveisiä Sansibarilta

Terveisiä Sansibarilta.  Matka sujui tänne mukavasti flunssasta huolimatta. Olin menomatkan ajan noin 38-asteen kuumeessa mutta se ei kuitenkaan menoa haitannut. Lennettiin Qatarilla määränpäähän ja meillä oli Dohassa 8-tunnin odotus, jonka hyödynsimme käymällä kiertoajelulla katselemassa paikallisia nähtävyyksiä.  Ollaan oltu nyt perillä jo muutama päivä ja lomafiilis alkaa olla jo kohdallaan. Miesystävälläni on täällä konferenssi, jossa hän on ollut puhumassa mutta itse olen saanut keskittyä lähinnä lomailuun. Tällä hetkellä majoitutaan Sea Cliff Resort & Spa:ssa josta ei ole vielä poistuttu juuri olleenkaan. Huomenna lähdetään sitten saaren toiselle puolelle Nungwiin, jossa sijaitsee mielestäni saaren kauneimmat rannat. Matka jatkuu myöhemmin Dar es Salaamiin sisarusteni luo ja siitä vielä isäni luo Moshiin sekä veljeni luo Mwanzaan. Sää on ollut täällä aivaan loistava sadekaudesta huolimatta, pisaraakaan ei ole satanut eikä uutisoitu hirmumyrsky Kenneth ole yltänyt tänne saakka. Paratiisissa on kaikki  hyvin.

Millainen on sansibar

Sansibar on Tansanialle kuuluva saari, tai oikeastaan saariryhmä joka sijaitsee noin kahden tunnin lauttamatkan päästä Dar es Salamista. Pääsaari on Unguja, joka tunnetaan paremmin nimellä Sansibar. Toiseksi suurin saari on Pemba. Stone Town on Sansibarin saaren pääkaupungin, Sansibarin vanhin osa, joka on idyllinen kauniine rakennuksineen ja sokkeloisine kujineen. Paras vaihtoehto viettää Tansanian rantalomaa turistille on ehdottomasti Sansibar ja mielestäni paras ranta sijaitsee Nungwissa. Sansibarilla riittää valkohiekkaisia rantoja ja turkoosia vettä silmän kantamattomiin.  Monelle tulee Tansaniasta mieleen lähinnä safarit, mutta mahdollisuuksia lomailuun on monenlaisia. Manner-Tansaniaan verrattuna Sansibar on hyvin erilainen ja muslimiväestön enemmistö näkyy saarella selkeästi. Kaupungissa liikuessa on hyvä olla pitkää vaatetta mukana.

Kiitollinen siunattu onnellinen

Reissuun lähtö ei ollut itsestäänselvyys. Opinnot piti puristaa pakettiin kuukautta ennen määräaikaa. Viimeiset hetket olivat jännittäviä, koska olin jättänyt ruotsin tentit viimeisiksi ja kuin ihmeen kaupalla sain ne läpi ennen reissua. Tai no, luin itseasiassa viimeiset pari viikkoa melkein pelkästään ruotsia enkä juurikaan tehnyt muuta. Nyt auringosta voi nauttia ihan eri lailla. Palaan Suomeen vasta 25.5, josta pääsenkin melkein suoraan todistusten jakoon. Tämä matka oli minulle päämäärä ja tavoite, jonka voimalla jaksoin opiskella viimeiset rippeet opinnoista alta pois. Nyt kaikki työ palkitaan ja on aika nauttia.

Uimapuku / Speedo / Saatu blogin kautta

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.