Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Hyvinvointiaamu – Eliksiiriä elämään

HYVINVOINTIAAMU – PARAS ALOITUS VIIKOLLE

Aloitin kuluvan viikon mitä parhaimmalla tavalla maanantaina Roots Helsingissä Joogalla ja aamiaisella. Roots Helsinki on yhdistelmä joogaa, kakkua ja elämää. Se sijaitsee Kalliossa Vaasankadun ja Kustaankadun kulmassa. Saman katon alta löytyy upea joogastudio sekä vegaaninen kahvila. Suomalainen ihonhoitosarja Påre Skincare tarjoisi meille ihanat ihonhoitotuotteet, Röhnisch mukavat urheilu vaatteet ja Rootsissa saimme nauttia joogasta ja aamiaisesta. Oli taas ihana nähdä bloggaaja kollegoita ja aloittaa viikko rennosti ja rauhallisesti. Vaikuttajatapahtumien järjestämästä tapahtumasta sai  uusia näkökulmia hyvinvointiin, ihonhoitoon ja ravitsemukseen, mutta samalla oli tietenkin mukava nähdä ja vaihtaa kuulumisia myös tuttujen bloggareiden ja kollegoiden kanssa. Hyvinvointi on moninainen asia ja vaikka en varsinaisesti ole mikään suuri joogan ystävä teki rentouttava hetki kuitenkin hyvää. Joogassa voi parantaa hyvin liikkuvuutta ja syvien lihaksien kuntoa. Tämä lempeä liikuntamuoto sopii hyvin myös rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Venyttely, liikkuvuusharjoittelu ja kehonhuolto on jäänyt viimeaikoina liian vähälle huomiolla ja koska hyvinvointi on minulle tärkeä asia aion panostaa siihen enemmän jatkossa.

Erityisesti Påre ihonhoito teki vaikutuksen filosofiallaan ja odotan innolla, että pääsen testaamaan tuotteita.

Påre Skincare on suomalainen unisex-ihonhoitosarja. Påre Skincare syntyi tarpeesta luoda ihonhoitosarja, joka on helppo käyttää, rehellinen ja suora, mutta silti tehokas. Påreen taustalla on kolmen naisen ydinryhmä brändäyksen, markkinoinnin ja kosmetiikan parista. Påre valmistetaan ja luotiin luomutehtaassa Helsingissä. Påreen päävarasto sijaitsee Janakkalassa, Napialan vanhassa tehtaassa. Påre Skincare on poikkeuksellinen sarja, sillä tuotteita myydään suoraan kuluttajalle pääosin verkkokaupassa.

AAMUT OVAT PARASTA AIKAA

Aamut saattavat tuntua raskaille näin pimeänä aikana. Kuitenkin kaikenlaisella liikunnalla ja yhdessä tekemisellä on positiivinen vaikutus ja vaikkapa tällaisen hyvinvointiaamun voit järjestää ystäväsi tai kumppanisi kanssa. Menkää yhdessä salille, uimaan tai joogaan. Sen jälkeen rentotumaan vaikkapa saunaan ja sitten päivä voi alkaa. Vaikka sanotaan, että iltaisin tehty treeni olisi tehokkain on aamu liikunnalla monia hyvin vaikutuksia. Itse saan ainakin valtavasti energiaa tulevaan päivään ja jaksan olla virkeä pitkälle iltaan. Sitten illalle jää aikaa tehdä jotain ihan muuta ja voi hyvällä omalla tunnolla käpertyä viltin alle katsomaan elokuvaa.

 

 

Haastan täten jokaisen lukijani järjestämään tällaisen ihanan hyvinvointiaamun. <3

 

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *