Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Moni kakku päältä kaunis

Se tunne kun ihminen pettyy rakkaudessa on karmiva, tällä hetkellä elän sitä tunnetta voimakkaasti.  Olen elänyt viimeisen vuoden katsellen elämää ruusunpunaisten lasien läpi ja vihdoinkin olen ottanut ne lasit pois. Valitettavasti kaikki ei ollut sitä miltä näytti. Kaikissa meissä on virheemme, mutta kaikkea meidän ei tarvitse kestää. Jos ihminen haluaa muuttua, on muutos lähdettävä omasta itsestään, eikä siitä että toinen yrittää väkisin muuttaa toista. Olen anteeksi antavainen ja liiankin kiltti joissakin asioissa. Tiedostan sen ja saan siitä aina välillä myös kärsiä.

IMG_20160520_092812

IMG_20160520_092409

IMG_20160519_215216

Olen kuitenkin niin onnellinen tällä hetkellä elämässäni olevista asioista ja olen tietyllä tavalla saanut rauhan. Minulla on kaikki hyvin ja nautin kaikesta mitä elämääni kuuluu. Viimeiset kouluhommat saadaan näinä päivinä päätökseen, sitten pääsen lomalle. Tämän jälkeen palaan parturin hommiin vanhaan työpaikkaani kesätöihin.  Ihmissuhteissa avaimet eivät ole minun käsissäni, vaan se toisen ihmisen joka pystyy tekemään valintansa joko hyvin tai huonosti. Minä olen kaikkeni antanut. Kukaan ihminen ei voi olla vastuussa toisesta ihmisestä, vaan vastaamme vain ja ainoastaan itsestämme ja omasta käytöksestämme. Me saadaan juuri sellainen elämä jota me itse itsellemme  rakennamme  ja olemme vastuussa siitä. Odotan niin kovasti ensi viikon Kroatian reissua. Lähdemme sinne Pauliinan kanssa ja reissusta tulee varmasti mahtava.  Aurinkoa, sporttia, ja rentoutumista luvassa.

IMG_20160508_142031

IMG_20160508_142852

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.