Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

En kestä tavallisuutta – Tavallisuus on valinta

Tavallisuus on minulle kirosana

Hyvä ystäväni sanoi minulle kerran että: ”Minna sä et kestä tavallisuutta.” No se on kyllä totta, vihaan kaikkea harmaata ja tavallista ilman höysteitä, kaikkea hajutonta ja mautonta neutraalia massaa. Haluan elämässä extraspesiaalia.

Totuus kuitenkin on se että elän ihan tavallista elämää, opiskelen ja teen töitä sen verran kuin ehdin. Pointti on se että miten harmaasta, tavallisesta ja tasaisesta arjesta saa hiukan mukavampaa ja kauniimpaa. Tässä muutamia asioita jolla olen itse pystynyt tekemään asioista hiukan hohdokkaampia ja arjesta sitä aikaa josta tulen onnelliseksi.

PANOSTA ÄLÄ PIHISTÄ

Laadukkaat valinnat sekä sisustuksessa, vaatteissa ja asusteissa kestävät ja tuovat arkeen laatua. Ne asiat, joihin olen joskus panostanut ja käyttänyt rahaa ovat käytännössä ikuisia. Desing ei vanhene ja esimerkiksi laadukkaat laukut säilyvät vuodesta toiseen ja vain parantuvat käytössä. Käytän jonkin verran myös pikamuotia ja huomaan, että juuri että ne asiat jotka on ostettu viimeisen trendin mukaan lähtevät myös kiertoon noin vuoden päästä osto hetkestä. Pyrin tekemään enemmän kestäviä valintoja myös siksi, että pikamuoti saastuttaa valtavasti.

Mukavat ruokailuhetket

Aina ei tarvitse kattaa viimeisen päälle, mutta pienet asiat tekevät tavalliseen arkeen pientä ylellisyyttä. Kynttilät aamupalapöydässä vaativat sytytykseen noin sekunnin aikaa ajastasi, mutta tuovat mukanaan valoa ja rauhaa. Kauniit kattaukset tekevät arjesta juhlaa vaikka ruoka olisikin tavallista kanaa ja riisiä. Yhdessä syöminen on myös asia mikä tekee ruokailusta mukavampaa.

Kaunis pukeutuminen

Tavalliseenkin työhönkin voi pukeutua kivasti tai vaikka ei voisi, esimerkiksi kauniit alusvaatteet alla tekevät olosta usein paremman.  Pukeutuminen ja pieni ehostautuminen nostaa mielialaa ja voi lisätä itsevarmuutta. Pukeudu arvoisellasi tavalla, sinulla on siihen oikeus.

Hetki itselle

Jokainen tarvitsee omaa aikaa. Hetki itselle on päivässä tärkeä, se voi olla vaikka saunassa käynti,  pienet päiväunet, treeni tai kevyt ulkoilu. Rauhoittuminen ja omien ajatusten kanssa oleminen on tärkeää. Jos et pysty  rentoutumaan, harvemmin pystyt suorittamaan esimerkiksi työtäsi niin hyvin. Omaan hyvinvointiin kannattaa myös panostaa vaikkapa tekemällä kasvohoitoja itselle. Naamio kerran viikossa, saa fiilistä raikkaammaksi ja samalla myös  ihoa heleämmäksi.

 

  Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

2 kommenttia

  1. Anni kirjoitti:

    Arvostan ja samaa mieltä! ? tää yks elämä on täynnä valintoja. Luksus voi olla vaikka elovena kaurapuuro rainbowin tilalta joku päivä. Välillä täällä Suomessa itseen panostaminen ja hedonistisuus katsotaan itsekkääksi. Usein myös saa myös kuulla että ”helppohan sun on kun ei oo lapsia!” vaikka sekin on vain yksi omista valinnoista. ?

    • minna kirjoitti:

      Kiitos kommentista. Näin juuri, itseensä panostaminen katsotaan itsekyydeksi. Se on kyllä tyhmää, koska jos itse voi hyvin voi olla parempi myös muille. Lapsettomuus juttuun törmään myös silloin tällöin, ihan kuin kaikki muuttuisi kamalaksi lasten myötä. Kivaa joulun odotusta sinulle. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *