Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Uudenvuodenlupaukset ja toiveet vuodelle 2018

Tervetuloa vuosi 2018

Mahtavaa uuttavuotta 2018 ja terveiset Leviltä

Olen tällä hetkellä viettämässä vuodenvaihdetta Levillä talvisissa maisemissa. On ollut ihan virkistävää vaihtaa maisemia hiukan talvisempiin, sateisen Helsingin jälkeen. Tavoitteena on ollut viettää hyvinvointiloma. Ulkoilla, urheilla, sekä nauttia elämästä. Loma on alkanut hyvin ja täällä onkin loistavat liikuntamahdollisuudet. Ainakin kerran käydään rinteessä ja uutenavuotena, eli eilen juhlittiin. Tämä vuosi on alkanut rennosti aikaa viettäen ja kylpylässä käyden.

Teen parhaani

Uuden vuoden aikaan on hyvä miettiä mennyttä ja tulevaa. On aika siirtyä vuoteen 2018 ja on perinteisten uudenvuodenlupausten aika. Varsinaisia lupauksia en tee, vaikka joskus olen uutenavuotena juuri päättänyt jotain ja todella pitänyt lupauksen. Kuitenkaan en koe tarvetta siihen tänä vuonna, vaan lupaan itselleni monia asioita pitkin vuotta. Haluan vain olla paras versio itsestäni, sekä itselleni että muille. Haluan säilyttää positiivisuuden ja luovuttaa sitä myös ulospäin. Joitakin asioita voisin muuttaa ja joitakin toivon. Niistä kerron tässä postauksessa. Olen sellainen ihminen että tykkään aloittaa asiat aamulla, maanantaina, kuukauden ensimmäisenä päivänä, tai uutena vuotena. Tällöin saan tekemiseen hyvän draivin. Uusivuosi on aina uusi mahdollisuus. Jos viime vuosi ei ollut paras mahdollinen, niin mietin mitä voisin tehdä toisin tänä vuonna. Minulla kokonaiset 365-päivää aikaa tehdä asioita joita haluan ja kokea kokemuksia joita en ole koskaan ennen kokenut. Jos toimin samalla tavalla kuin ennenkin saan samanlaista elämää, ja jos taas muutan tapojani saan aikaan muutoksen. Vain minä itse voin vaikuttaa siihen minkälaisia tulevat 365- päivää ovat. Ei kannata siirtää asioita tulevaisuuteen, vaan aloittaa muutos samantien.

Hyvinvoiva keho ja mieli

Haluan entisestään panostaa urheiluun ja hyvinvointiin. Kun mietin elämääni taaksepäin, on hyvinvointini ollut aina riippuvainen liikunnan määrästä varmasti jopa enemmän kuin monella muulla. Silloin kun treenaan paljon, voin hyvin, pysyn vireänä ja motivoituneena. Ulkonäön ja sen muokkaamisen sijaan haluan keskittyä suorituskykyyn. Haluan treenata kovaa, ja saada itselleni vahvan sekä pystyvän kehon. Ennen kaikkea haluan kehittää hapenottokykyäni ja aerobista kuntoani tänä vuonna. Haluan taas jaksaa juosta kevyesti ja myös tasapaino on osa-alue mikä kaipaa kehitystä. Henkisen kehityksen tie on loputon ja haluan parantaa omaa itsetuntemustani, sekä mielenhallintaa. Haluan olla enemmän läsnä ja harjoitella tietoista hyväksyvää läsnäoloa. Haluan selkeyttä  omaan elämääni  ja konkretisoida tavoitteita. En halua tukahduttaa tunteita, vaan tuntea ja käsitellä ne samantien. Muistan joka päivä että omat valintani, tekoni ja ajatukseni rakentavat elämäni.

Parisuhde vuonna 2018

Kun mietin vuotta 2017 jälkikäteen monia asioita meni oikeaan suuntaan. Vuodessa oli paljon hyvää, mutta ilonaiheiden lisäksi se oli eron vuosi. Elämästäni uupui asioita joita kaipaan. Olen pohjimmiltani parisuhde ihminen ja toivoisin että vuonna 2018 löytäisin rinnalleni tasavertaisen kumppanin. Koen että ihmistä ei ole tarkoitettu elämään yksin, ja vaikka hyväksyn ja rakastan itseäni, en koe itseäni täydeksi ilman kumppania. Hyvinvoiva parisuhde parantaa henkistä hyvinvointia ja se heijastuu kaikkeen. Itselleni hyvä parisuhde on aina ollut tärkeimpiä onnellisuuden ja hyvinvoinnin tuojia. Olen viime vuonna ja ylipäätään elämässä elänyt hyvin paljon itselleni, niin koen että minulla on paljon energiaa luovutettavana myös muille. Paikka on vapaana sydämessäni ja olen valmis täyttämään sen. Niin kuin me kaikki toivon rakkautta ja hyväksyntää vuoteen 2018. Läheisyys on elintärkeää.

 

 ❤️ Lämmin kiitos jokaiselle lukijalleni viime vuodesta. ❤️

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Snapchat: vahvatytto

Lue myös:

Onko paras ihminen se jolla on eniten kiire

Mitä jos hyväksyisit itsesi läskeistä huolimatta

Edellinen juttu:

Best nine – vuoden 2017 parhaimmat kuvat

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *