Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Terveisiä Espanjasta

Pieni tauko arkeen

Päätin paeta hetkeksi kiireiltä Espanjan auringon alle. Tulin tänne Fuengirolaan ystäväni luokse rentoutumaan, treenaamaan ja vain kyläilemään muutamaksi päiväksi. Lämmintä on tällä hetkellä 26 astetta, sää on ollut tänään pilvinen, mutta nyt taas paistaa aurinko. Eilinen oli ensimmäinen kokonainen lomapäivä ja olen ehtinyt nyt asettumaan taloksi hyvin. Olemme löytäneet täältä toimivan paikallisen salin ja tarkoitus on treenata lähes päivittäin. Huomenna lähdetään käymään tunnelmallisessa Mijaksen kylässä vaeltaen. Viikonlopuksi toivotaan aurinkoisia kelejä, jotta pääsisimme nauttimaan kunnolla rantaelämästä. Suomessa alkaa olla jo aika kylmä, joten nautin kesän viimeisistä lämpimistä hetkistä täällä.

Matkailu avartaa

Matkailu avartaa ja ennenkaikkea virkistää. Uskon että pieni maisemanvaihto tietyin väliajoin lisää merkittävästi hyvinvointia ja avartaa maailmankatsomusta. Ulkomailla ollessa aistii ympäristöä eri tavalla kuin tutussa ympäristössä, mikä tekee hyvää. Vaikka olenkin niin lähellä kuin Espanjassa on ympäristö silti erilainen ja virkistävä. Aurinko ja lämpö tekevät ihmeitä sekä keholle, että mielelle. Täällä on hyvä meininki, toivottavasti sielläkin.

 Musta sydän Apple  Seuraa Musta sydän Apple

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Lue myös:

Miten tunnistaa omat rajansa

 

2 kommenttia

  1. Helzu kirjoitti:

    Todella hienot kuvat sinusta meressä. Aallot tuo tunnelmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *