Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Viimeaikojen tärkeitä oivalluksia

Oivalluksia Minna Ahmonsaari

Nyt on aika pohtia oivalluksia joita uusi vuosi ja pikkuhiljaa alkava kevät on tuonut tullessaan. Rauhaa. Kaipaan rauhaa kaiken hektisyyden keskelle. Olen itse valinnut työt joissa olen mukana ja olen niistä kiitollinen. Kuitenkin huomaan, että joudun jatkuvasti keskittymään siihen ettei kuormitus ylity. Mietin syksyllä olenko väsynyt vai uupunut? Kuitenkin asioita ajan kanssa pohtiessani ja aikaa itselleni antaneena huomaan, että palaudun kyllä rasituksesta kun vaan annan itselleni aikaa ja rauhaa. Erityisesti psyykkinen rasitus on haaste jonka kanssa olen paininut. Syksy ja loppuvuosi  olivat monella tavalla haastavia ja halusin rajata myös jonkin verran enemmän yksityisyyttä täällä blogin ja somen puolella. Täydellisestä donwshiftaamisesta en pidä, mutta monet raskaat mielensisäiset asiat pitää saada käsitellä rauhassa.

oivalluksia – Tässä hetkessä katse eteenpäin

Olen hyvä suoriutumaan mutta kesästä saakka varjostanut rakkaan kissani sairastuminen kuormitti yllättävän paljon ja kun tämä kaikki päättyi tammikuun lopussa Puntuksen menehtymiseen purkautui paljon tunteita ikäänkuin vapaaksi. Siinä kohtaa huomasin, että oikeastaan olin suoriutunut koko viimeisen vuoden. Myös hyvä ystäväni menehtyi reilu vuosi sitten täysin yllättäen ja jatkoin elämää täysin normaalisti, koska halusin suoriutua. Nyt olen kokenut tarpeelliseksi antaa aikaa itselleni ja kieltäytyä. En aina jaksa antaa aikaa edes ystävilleni ja sekin on ok. Tässä sen huomaa, että tulisi aina olla rehellinen itselle, toisaalta kun jotakin järkyttävää tapahtuu sitä ikäänkuin suojaa itseään sillä ettei halua käsitellä asiaa heti, eikä välttämättä aina edes pysty. Aika sille tulee kyllä.

Oivalluksia Minna Ahmonsaari

Uusi vuosi – uusia oivalluksia

Uusi vuosi tuo aina tullessaan jotain uutta ja tänä vuonna uskon eteeni tulevan suuria muutoksia. Uusi koti ja paljon muuta, toisaalta koitan parhaani mukaan elää tässä hetkessä. Muutahan meillä ei ole, mutta toisaalta pidän hyvänä katsoa eteenpäin. Senkin voi tehdä elämättä ”sitku” elämää. Nytkun on se hetki ja nyt on hyvä tehdä olo mahdollisimman hyväksi, tässä hetkessä, tässä kodissa ja tässä mielessä ja kehossa.

Olen aloittanut pari verkkokurssia alkuvuodesta. Toinen liittyy yrittäjyyteen ja toinen sisällöntuotannon kehittämiseen. Näissä on ollut hieno juttu huomata, että sparrailu antaa voimaa ja molemmat aiheet ovat sillä tavalla helppoja, että molemmista niistä löytyy vuosien kokemus eikä kurssien käyminen tunnu ylimääräiseltä rasitteelta. Nyt oikeastaan odotan sitä, että viikon päästä sunnuntaina pääsen Lappiin rentoutumaan ja lomailemaan viikoksi. Teen muutamia yhteistyöjuttuja  sielläkin ja näitä kyllä odotan innolla. Odotan niin paljon tunnelmallista Lapin taikaa,  takkatulta, lumisia rinteitä, öitä lasikattoisissa Aurora pyramideissa ja mahdollisia revontulia. Elämä on kaikista vaikeuksista huolimatta oikeastaan aika ihanaa. Kävin muuten hiihtämässä viikolla ensimmäistä kertaa vuosiin. Oli mahtavaa huomata miten hyvää se tekikään. Ulkoilma, kaunis luminen maisema ja perinteinen urheilu. Kannattaa kokeilla kerrankin kun meillä on paljon lunta jopa täällä Helsingissäkin.

Oivalluksia Minna Ahmonsaari

Kuvat / Vestigevisions / Tuomas Hamäläinen / Korut Viaminnet *saatu blogin kautta

Toivottavasti teidän vuosi on alkanut hyvin. Kuunnelkaa itseänne  itseänne ja olkaa rehellisiä ennenkaikkea itsellenne. 

 

Musta sydän Apple  TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM

 FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

 

 

Yksi kommentti

  1. Hilla kirjoitti:

    Ihana 🙂 Olet niin oikeassa, että voimaa todellakin saa vertaistuesta ja luovuus kasvaa aina kun ottaa aikaa sisäistää jotakin uutta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *