Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

City Survivors – Seikkailu vailla vertaa

*Sisältää mainoslinkkejä

Koko jengi lähdössä kohti seikkailua. Kuva / Johanna Varis

Mikä on City Survivors?

Osallistuin muutama viikko sitten Vaikuttajatapahtumien järjestämään vaikuttajien City Survivors kilpailuun*. Vaikuttajien kilpailu oli miniversio oikeasta kilpailusta. Seuraavat oikeat City Survivors -kisat järjestetään  Helsingissä 25.052019 ja Rukalla 08.06.2019. City Survivors on Amazing Race -tyylinen seikkailukilpailu, jossa pääsimme haastamaan itsemme kaupunkiviidakon sykkeeseen. Kilpailussa edettiin parin kanssa juosten, kävellen tai julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen. Helsingin kilpailussa on 2 sarjaa: Kilpasarja, sekä rennompi Hupisarja. Rukalla on yksi sarja. City Survivorsissa kilpaillaan siis kahden hengen joukkueissa.

​Etsimme siis ympäri kaupunkia sijoitettuja rasteja vihjeiden ja arvoituksien avulla. Rasteilla meiltä odotettiin joko päättelykykyä, tietoa tai fyysistä suorituskykyä. Nämä suoritettuamme jatkoimme matkaa kohti uusia arvoituksia ja rasteja. Vaikuttajien kilpailu kesti noin kolmisen tuntia, mutta oikeaan kisaan kannattaa varata aikaa vähän enemmän. Itse olin aikakin minikilpailun jälkeen ihan poikki, eikä samalla päivälle olisi juuri kannattanut ottaa muuta ohjelmaa. 

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa joka nauttii ulkoilmasta, itsensä haastamisesta, liikunnasta ja heittäytymisestä. Kilpasarjaan voi lähteä taistelemaan City Survivor – tittelistä tosissaan tai ottaa kilpailun rennommin ja nauttia liikunnan riemusta, onnistumisen tunteista, arvoituksien ratkaisemisesta sekä mahtavasta fiiliksestä. Hupisarjaan voi vaikkapa pukeutua hauskasti ja lähteä osallistumaan pareittain koko työporukan voimin. Kukaan ei, estä koko porukkaa etenemästä samaa tahtia. Tämän tyyppinen tekeminen on mielettämän hauskaa ja aktiivista ajanvietettä hyvässä seurassa. Mukana saa kuljettaa kaikkea mitä tarvitsee ja puhelimen käyttö arvoituksia ratkaistaessa on sallittua. Jos matkaan tulee ongelmia voi myös soittaa ”apulinjalle” saadakseen lisäneuvoja.  

Mikä oli parasta

City Survivorssissa oli parasta ulkoilmassa liikkuminen ja se, ettei tiennyt etukäteen mitä odottaa. Alunperin miesystäväni oli tarkoitus olla parini mutta hänen sairastuttuaan sain parikseni ihanan Kiira Martinan. Meillä meni juttu heti hyvin yksiin ja etenimme rennolla vauhdilla tehtäviä suorittaen. Meille vaikuttajille suunnattu kisa oli oikeaa kisaa jonkin verran pienempi, mutta siinäkin sai hyvin tuntuman siitä mitä voisi olla tulossa varsinaiseen kisaan. Tehtävät kuitenkin vaihtelevat joka kerta, joten niitä ei voi mitenkään arvata ennakkoon. Tykkään yllätyksellisyydestä ja siitä, ettei kaikki ole aina etukäteen suunniteltua. Tähän kisaan ennakkoon valmistautuminen olisi ollut käytännössä mahdotonta. Lenkkeily kunnon parantaminen on oikeastaan ainut konkreettinen asia ja tietty avoin mieli. Meidän kisassa oli esimerkiksi yhdellä rastilla tanssi joka piti osata ennen kuin pääsi etenemään seuraavalle rastille. Tanssia valvomassa oli tanssinopettaja EtnoFitnesiltä. Sen verran hauskaa tämä oli, että osallistun ehdottomasti varsinaiseen kisaan  jos vain aikataulut sen mahdollistavat.

Jos innostuit City Survivors – kilpailusta sinulla on mahdollisuus saada osallistumisesta 10€ alennus koodilla:

VAHVATYTTÖ*

Kilpailut:

Helsinki 25.05.2019

Ruka 08.06.2019

Osallistu Tästä!*

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

2 kommenttia

  1. Martina Linna kirjoitti:

    Oli kyllä todella hauskaa ja mukaan tempaiseva kilpailu! 🙂

    • minna kirjoitti:

      Niin oli parasta ”hyötyliikuntaa” raikkaassa säässä. Meillä oli huippu tiimi. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *