Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Mitä vuosi sinkkuna on opettanut minulle

Housut *TÄÄLTÄ

Onnellisuus muodostuu omassa itsessämme

Loppujen lopuksi onnellisuus ei ole kenestäkään muusta ihmisestä kiinni, se asuu meissä itsessämme. Tämän olen kyllä tiennyt aiemminkin, mutta nyt se on korostunut erityisesti. Vaikka koenkin olevani parisuhdeihminen on sellainen sisäinen rauha ja onnellisuus saavutettava ennen kuin voi olla toisen kanssa. En ole jättänyt asioita tekemättä sen takia, ettei minulla ole kumppania jonka kanssa voin niitä tehdä vaan olen aika rohkeasti toteuttanut itseäni ja mielihalujani eri osa-alueilla.

Kannattaa valita seura harkiten

Tämän olen myöskin oppinut taas kerran kuluneen vuoden aikana. Sinkkuna sitä tapaa kaikenlaista kulkijaa ja valitettavan usein ihmiset eivät ole aivan sitä miltä näyttää. Alkuhuuman jälkeen on paljastunut kaikenlaisia ylitsepääsemättömiä asioita ihmisistä, jotka ovat johtuneet siitä ettei ole päästy yli menneestä tai on annettu ymmärtää jotain aivan muuta mitä todellisuus pitää sisällään. Mitään traumoja en ole kuluneesta vuodesta kuitenkaan saanut. Olen vaan huomannut että ihmisillä on paljon ongelmia oman itsensä ja usein menneisyytensä kanssa. Luulen että tuntosarveni ovat nykyään herkillä ja aistin tälläisen keskeneräisyyden kaukaa. Tässä voidaan palata edelliseen, moni kuvittelee voivansa olla onnellinen toisen kanssa vaikka ei ole sinut itsensä kanssa. Näin kai se on että useita sammakoita on suudeltava löytääkseen sen oikean.

Ei kannata luopua omista toiveista

Olen usein tinkinyt laatuvaatimuksista ajatellen että toiselle ihmiselle on annettava mahdollisuus. Tämä ei ole kuitenkaan toiminut, joten olen tullut siihen tulokseen ettei laadusta kannata tinkiä. Vaikka vaatimukset ovat aika korkealla ja varteenotettavien yksilöiden määrä ei ole päätähuimavaa – varsinkaan sellaisten joille vielä minä itse kelpaisin – on tasosta pidettävä kiinni. Kompromissit tässä asiassa on nähty ja koettu moneen kertaan. Tästä tuloksena lukuisia pettymyksiä ja  epäonnistumisia.

Sinkkuna voi tehdä mitä haluaa

Vapaus on sellainen asia mitä myös arvostan. Omistautuvana ihmisenä, saatan joskus unohtaa itseni ja ajatella sen sijaan vain toisen ihmisen hyvinvointia. Omaan voimakkaan hoivavietin ja hoivaan joskus kumppaniakin hiukan liikaa. Tästä olen oppinut sen että tarvitsen rinnallalleni ihmisen jolla on sama taipumus, niin molemmat saavat paljon. Tällöin asetelma ei käänny väärinpäin, niin että ylivastuullinen ihminen vetää puoleensa alivastuullisen ja toisinpäin. Nyt kuitenkin nautin siitä, että saan itse tehdä mitä haluan.

*Kannattaa muuten tsekata Lindexin mahtava tarjous ja hemmotella itseään uusilla alusvaatteilla. 20%:n alennus rintaliiveistä koodilla bra1804. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alennuskoodi voimassa 04.02.2018 asti.

 

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Snapchat: vahvatytto

Lue myös:

Jokainen ihminen haluaa tulla kuulluksi 

Edellinen juttu: 

Kun oma vartalo ei ahdista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *