Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Kaksoisleuka pois ilman kirurgiaa

Kaupallinen yhteistyö: Adore Beauty

Kauneudenhoito kehittyy kokoajan ja nykyään suosiossa ovat erilaiset kevyt toimenpiteet kirurgian sijaan. Viime vuosina on kehitelty monia uusia veitsettömiä kasvojenkohotusmenetelmiä. Niillä pyritään kiinteyttämään ihoa ja ihon alla olevia kudoksia ilman leikkausta.

Olen ollut koko ikäni tekemisessä kauneuden kanssa ja Kokeilen itse mielellään kaikkea uutta.  En koe ulkonäköni kanssa mitään kriisiä. Enkä myöskään väitä, että kärsisin erityisesti kaksoisleuasta. Alan jatkuva kehitys kuitenkin  kiinnostaa ja onnekkaana pääsin pari viikkoa sitten kokeilemaan Adore Beautyyn HIFU-hoitoa. Minulle tehtiin HIFU-hoito leuan alueelle, missä ikääntymisen merkit jo hiukan näkyvät.

Mikä ihmeen hifu?

HIFU-hoito perustuu ultraääneen. High intensity focused ultrasound-menetelmä stimuloi ihon omaa kollageenituotantoa, poistaa ylimääräistä nestettä ja rasvakudosta sekä kiinteyttää ihonalaista lihaskudosta. Hoito sopii hyvin esimerkiksi poskien, kulmakarvojen ja leuanalusihon kohotukseen. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle, esimerkiksi reisien alueelle. Yksikin hoitokerta voi riittää, mutta hoito voidaan tarvittaessa toistaa 2–3 kertaa. Ultherapy perustuu kudosten lämmittämiseen suurienergisen kohdistetun ultraäänen avulla. Tätä menetelmää käytetään myös lääketieteessä esimerkiksi syövän etäpesäkkeiden tuhoamiseen. Ultraäänellä päästään jopa samaan syvyyteen kuin kasvojenkohotuksessa.

Lähtikö kaksoisleuka?

Tulokset voivat olla näkyvissä joillakin asiakkailla välittömästi toimenpiteen jälkeen ja itsekin huomasin heti hoidon jälkeen pientä pientä kiinteytymistä.  Tulokset paranevat vielä seuraavan kolmen kuukauden aikana, kun iho alkaa tuottaa uutta kollageenia. Innolla odotan mitä tuleman pitää. Toimenpiteen tulokset kestävät kasvoilla ja kaulan ja rintakehän iholla noin kolmen vuoden ajan. Hoidon pysyvyyttä auttaa ylläpito, esimerkiksi kerran vuodessa hoidossa käynti.

Miltä Hifu tuntui?

Hoito aiheutti minulle kihelmöintiä ja kuumotusta käsiteltävällä alueelle. En voi sanoa, että hoito olisi täysin kivuton, mutta tuntemukset olivat kuitenkin hyvin siedettävissä. Ultraäänen tunsi ihan selvästi melko syvällä ihon alla, mikä sai hoidon tuntumaan varsin tehokkaalle. Hoitoon meni aikaa noin puolisen tuntia ja hoidon jälkeen olo oli jo täysin normaali. Tiina Adore Beautystä alusti minua hyvin siitä, että hoidon jälkeen saattaa esiintyä pientä punoitusta tai kihelmöintiä mutta minulle ei niitä ollut. Hoidon jälkeen tulee välttää saunomista, kovaa liikuntaa ja alkoholia. Jatkoin päivää hoidon jälkeen ihan normaalisti. Tuntemukset ovat kuitenkin täysin normaaleja hoidon jälkeen. Seurailen vähän vaikutuksen kehittymistä ja parin kuukauden sisällä julkaisen vielä täällä blogissa ennen ja jälkeen kuvat. Pysy linjoilla.

Hifu Ultherapy hoito on ensimmäinen ja edistyksellisin veitsetön kasvojen kohotus menetelmä ilman toipumisaikaa. Vallankumouksellinen vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille sekä täyteaineille.

Hoidot alk. 89€
Varaa aikasi helposti netistä:

Adore Beauty Ajanvaraus

Adore Beauty
Kalevankatu 30
00100 Helsinki
p. 045 6685770

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Kaupallinen yhteistyö: Adore Beauty

3 kommenttia

 1. Tikru kirjoitti:

  Mistä ennen-jälkeen kuvat löytyvät?

 2. Annu kirjoitti:

  Kiinnostaa ennen ja jälkeen -kuvat tästä ja Ultherapysta, mihin laitoit ne?

  • minna kirjoitti:

   Hei. Etsin postausta ja huomasin, että olen näköjään poistanut sen siivotessani blogia epähuomiossa. Voisin tehdä uuden jossain vaiheessa. Mukavaa kesää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *