Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Farkkutakki on palannut

*Sisältää mainoslinkkejä

Farkkutakki on täällä taas. Viimeisin takki hankintani on Levi’s® EX BOYFRIEND TRUCKER – Farkkutakki*. Elämäni aikana minulla on ollut monta farkkutakkia. Klassisesta sinisestä indicoon ja jopa valkoiseen. Pituuksiakin on ollut monia, muistan eräänkin tyköistyvän lähes nilkkoihin asti ylettyvän farkkutakin 2000-luvun alusta ja sitä ennen lähes polviin ulottuvan  mallin. Välillä farkkutakit olivat lyhyitä ja pieniä, nyt taas hiukan reilumpia ja rennompia. Yksi asia on varma, nimittäin farkkutakki palaa muotiin aina.

 

Monikäyttöinen farkkutakki

Farkkutakki on monikäyttäinen ja sopii oikeastaan minkä asun kanssa vaan. Sopii sporttityyliin, sekä mekon ja housujen kanssa. Nyt näkee myös paljon koko farkkua, jossa on farkkutakki yhdistetään farkkuihin, joko samanvärisiin tai erivärisiin. Farkkutakki on klassikkovaate, josta kannattaa pitää huolta. Farkkutakki sopii loistavasti Suomen kesään ja sininen farkku näyttää hyvältä esimerkiksi nyt niin ajankohtaisten valkoisten oversize mekkojen ja raikkaiden luonnonväristen pellavavaatteiden kanssa. Valkoinen ja farkku on yhdistelmä mikä ei petä koskaan. Sen lisäksi farkku sopii kaikenlaisten kuosien ja oikeastaan minkä tahansa värin kanssa.

 

 Junarose, Naisten farkkutakki, JRABRIZ LS DENIM JACKET Indigo*
 Pieces Naisten Farkkutakki, Lou Ls Denim Jacket Indigo*

En enää luovu klassikoista

Kuten tässä reilun parinkymmenen vuoden aikana on huomattu, farkkutakki palaa aina. Nyt farkkutakkia hankkiessani päätin, että haluan klassisen aikaa kestävän mallin, siksi päädyin Levikseen. Vaatteita tulee usein heitettyä kiertoon sen kummemmin miettimättä. Vuodet ovat kuitenkin osoittaneet, että tietyt klassikot kannattaisi aina säästää vaikka niiden käytössä olisikin useamman vuoden tauko.

 Gerry Weber Naisten Mekko*
VILA Show Denim Jacket Snow White*

Takit kolmeen vuodenaikaan

Keväällä hankin pitkän beigen ja melko klassisen trenssin joka sopii hyvin kevääseen, viileisiin kesäpäiviin sekä syksyyn. Lyhyt farkkutakki tämän parina takaa sen etten tarvitse juuri muita takkeja, lukuunottamatta erilaisia neuletakkeja ja yhtä kevyttä mustaa trenssiä jonka olen hankkinut jo vuosia sitten. Mitä mieltä sinä olet farkkutakeista? Sopiiko se sinun vaatekaappiin ja koetko sen helpoksi ja monikäyttöiseksi vaatteeksi?

Omat kuvat / Yasmina Godden

Lue myös:

Kesämekot Top 10

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.