Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Talviloma odottaa

*Sisältää mainoslinkkejä

HOUSUT / Biancaneve*
(Saatu blogin kautta.)

Talviloma Levillä

Tämän talven kohokohta on ihan käsillä, olen nimittäin lähdössä huomenna Leville viiden päivän lomalle. Lähden matkaan miesystäväni ja ystäväperheen kanssa ja luvassa on ulkoilua, moottorikelkkailua, liikuntaa, laskettelua, hyvää ruokaa ja viiniä. Vaikka meillä täällä Helsingissäkin on ollut ihanan lumista viime aikoina on Lapin luonto omaa luokkaansa. Olin viime vuonna Levillä vuoden vaihteessa ja tykkäsin kovasti. Ennen harrastin  talvisin matkoja vain lämpimiin maihin, mutta Suomen talvessa on omanlaista tunnelmaa ja taikaa. Olen niin onnellinen, että voin jättää hetkeksi opinnot sivuun ja vaihtaa vapaalle kaikesta.  Uskon, että ajankohta on nyt mitä parhain, koska joulun ja uuden vuoden vaihteen sekä hiihtolomien välissä  laskettelukeskuksissa on vähän rauhallisempaa. Nautitaan näistä kauniista lumisista maisemista sekä talvisesta raikkaudesta.

 

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *