Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Best nine – vuoden 2017 parhaimmat kuvat

Best nine 2017

Best nine 2017

Blogihaasteen innoittamana ajattelin postata vuoden lopun kunniaksi Best Nine- kuvat Instagramista. Eli tykätyimmät kuvat koko viime vuonna. Instagramista voi hyvin seurata koko vuoden kulun,  jokaiseen kuvaan kun liittyy muisto. Omat yhdeksän parasta kuvaani ovat jollakin tapaa mieleen jääneitä, vaikka joukkoon ei mahdu Tansanian kuvia ollenkaan.

Jos et vielä seuraa minua instagramista, löydät minut sieltä nimellä @tyttosinaoletvahvaofficial.

tyttosinaoletvahvaofficial

Some ei ole todellinen elämä

Visuaalisena ihmisenä rakastan kauniita kuvia. Ottaa kuvia, katsella kauniita kuvia sekä esiintyä niissä. Pitää muistaa kuitenkin että kauniit kuvat eivät ole aina todellisuus, eikä somen takia kannata uhrata elämäänsä, vaikka se olisikin ammatti. Puhelin pois välillä reilusti, niin säilyy kosketus todellisuuteen. Mikään some ei korvaa aitoa läsnäoloa, eikä kosketusta. Nykyään moni saattaa luoda lähes koko persoonansa someen. Tällaiset ihmiset ovat usein luonnossa hyvin ujoja ja sosiaaliset taidot ovat olemattomat, vaikka some-tilien perusteella ihminen saattaa vaikuttaa hyvin suorapuheiselta maailmanvalloittajalta. Minusta tämä on todella surullista, koska maailma ei todellakaan ole vain virtuaalitodellisuus. Sosiaalisettaidotkin kun ovat kehitettävissä olevia taitoja. Eniten huolestuttaa nuorten puolesta, jotka jo pienestä asti kasvavat tähän maailmaan. Muistetaan siis ensi vuonna olla läsnä toisillemme kaikesta virtuaalisuudesta huolimatta.

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Snapchat: vahvatytto

Lue myös:

Onko paras ihminen se jolla on eniten kiire

Edellinen juttu:

Mitä jos hyväksyisit itsesi läskeistä huolimatta

4 kommenttia

  1. lymone kirjoitti:

    Mihin anu lehtoranta oikein katos…

  2. lymone kirjoitti:

    Ok. Ja ei kai hän enää harrasta kehonrakentamista…?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *